REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaivus kokteilis sūpuojantis hamake ir žvilgsniu glostant Klaipėdos panoramą, susiliejančią su mariomis? Taip. Susitikimas po atviru dangumi su niekur neskubančiais draugais, skambant kūną ir sielą lepinančiai muzikai? Žinoma. Įsimintinas saulėlydis 70-ies metrų aukštyje? Visada. Kiekvieną vasaros dieną ir vakarą nuo birželio 8-osios, kuomet pirmuosius svečius pasveikins uostamiesčio centre esančio dangoraižio „K“ 21-ame aukšte su meile įrengta terasa „Sky21“.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikinę aukščiausio Klaipėdos taško nuotaiką, sklandysiančią tarp deep house, disco ir šiems artimų stilių, diktuos rezidentai Uncle Roll ir Driule XL. Gilesnę ir švelnesnę savo  fonotekų pusę pristatyti čia nuolat bus kviečiami kiti Klaipėdos didžėjai, keliones į pajūrį jau planuoja Vidis ir Mario Basanov, „Downtown Party Network“, „Flaxen Beats“, „Deep Inc“ ir „Disco Mafia“ kolektyvų nariai. Taip pat dėl kelionės į pajūrį jau sukirsta rankomis su Noir, Kolombo ir kitais užsienio atlikėjais.  Savaitgaliais „Sky21“ bendradarbiaus su visais Klaipėdos klubais, į kuriuos lankytojai bus kviečiami persikelti paskui čia pasisvečiavusius didžėjus. Tarp būsimų terasos draugų – „Kiwi Club“, „El Calor“, „Mr. Bond Bar“ ir kt.

REKLAMA

Netradiciniai renginiai, kokių uostamiestyje itin trūksta, terasoje bus organizuojami ir darbo dienomis.  Trečiadieniais čia vyks anksčiau į Klaipėdos senamiestį įdomesnės elektroninės muzikos mylėtojus viliojusio ciklo „Dig Deep“ renginiai. Kitomis savaitės dienomis „Sky21“ bus galima mėgautis Lietuvoje dar neregėtu vaizdo projekcijų šou „Oxy Vision“, kinu po atviru dangumi, gyvo garso koncertais, originalių Klaipėdos asmenybių fonotekų pristatymais ir net draugišku sriubos virimu sekmadieniais.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdiečiai ir jų draugai naujoje terasoje laukiami kasdien, nemokamas įėjimas garantuojamas darbo dienomis. Be kokteilių ir muzikos, „Sky21“ siūlys išbandyti ir platų valgiaraštį, kuriame tilps viskas nuo vasariškai lengvų salotų iki ypatingiausių mėsainių mieste.   Miesto svečiams ar romantiškai nusiteikusiems klaipėdiečiams jau parengtas ypatingas pasiūlymas – nakvynė tame pačiame dangoraižyje įsikūrusiame viešbutyje „Amberton“, vakarienė ir vėlyvi pusryčiai „Sky21“ bei nemokamas įėjimas į visus Klaipėdos naktinius klubus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji „Sky21“ darbo diena – birželio 8-oji. Pirmaisiais muzikiniais terasos svečiais taps ir Klaipėdą su vasara pasveikins nu disco ir deep house pasakas sekantis „Love In Slow Motion“ duetas bei drauge su jais iš Vilniaus atvyksiantis stipresnio parako atsivešiantis Recoco.

Terasa Sky21 (nuotr. Organizatorių)

Terasa Sky21 (nuotr. Organizatorių)

 

Užs. nr 2254

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų