REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš du mėnesius įkurtas specializuotas futbolo naujienų portalas „Ivartis.net“ kone iškart tapo lankomiausias šios sporto šakos tinklalapis Lietuvoje. Interneto tyrimų kompanijos „Gemius Baltic“ balandžio mėnesio duomenimis, portale „Ivartis.net“ apsilankė 41 551 lankytojas arba 6 tūkstančiais daugiau už iki šiol lankomiausiu buvusį futbolo naujienų portalą.

REKLAMA
REKLAMA

Šis tinklalapio „Ivartis.net“ šuolis į futbolo naujienų lyderius atstovų pernelyg nenustebino: „Svetainės turinį formuoja profesionalūs ir entuziastingi futbolo žinovai. Per du mėnesius sugebėjome sukurti stiprų futbolo portalą, kuriame pateikiamas didžiausias šalyje futbolo naujienų srautas lietuvių kalba. Pateikiamos futbolo naujienos iš pagrindinių Europos lygų ir viso futbolo pasaulio. Lankytojai taip pat gali rasti patogiai išdėstytus rungtynių tvarkaraščius, rezultatus, atskirų lygų lenteles, futbolininkų pasisakymus „Twitter“ socialiniame tinkle, netgi anekdotus ir vadinamuosius demotyvatorius apie futbolą. Taip pat džiaugiamės augančia ir aktyvia portalo „Ivartis.net“ „Facebook'o“ bendruomene“, – sako „Ivartis.net“ projekto vadovas.

REKLAMA

Artėjant „Euro 2012“ futbolo čempionatui, kuris birželio mėnesį startuos Lenkijoje ir Ukrainoje, „Ivartis.net“ savo lankytojams pasiūlys dalyvauti futbolo totalizatoriuje ir gauti daug operatyvių naujienų iš čempionato.

„Ivartis.net“ priklauso didžiausiai lietuviškų interneto portalų grupei „Epasas.lt“. Grupės tinklalapius per mėnesį aplanko apie 65 proc. Lietuvos interneto lankytojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų