REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 17-oliktoji įvykius Garliavoje sekusiems žmonėms nuo šiol primins ilgų budėjimų Klonio gatvėje pabaigą ir veikiausiai nusivylimo kartėlį. Po ilgų teisminių procesų, daugybės protesto akcijų ir net politikų kišimosi į bylos eigą – teismo sprendimas buvo įvykdytas: mergaitė paimta iš globėjos Neringos Venckienės ir perduota motinai Laimutei Stankūnaitei. Ir šį kartą, kaip ir liūdnai pagarsėjusiąją kovo 23-ąją neišvengta smurto. Naujienų portalo Balsas.lt komandai pavyko užfiksuoti unikalius šių įvykių kadrus.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnai, įspėję žmones, kad teismo sprendimas bet kuriuo atveju bus vykdomas, ėmė veržtis prie įėjimo į namą. Nors tarp budinčių nebuvo provokatorių, neišvengta rimtų susistumdymų, kai kurie žmonės patyrė lengvų kūno sužalojimų.

REKLAMA

Bandydami pašalinti kliūtis policijos pareigūnai sulaikė jiems kelią pastojusius žmones, tačiau sulaikomi žmonės buvo naudojant fizinę jėgą, kas dar labiau įaudrino situaciją. Itin kraupūs vaizdai užfiksuoti, kuomet policijos pareigūnai iš namų išnešė basą Laimutę Kedienę, nuo pareigūnų kliuvo ir jos vyrui bei giminaitei Audronei Skučienei. Vėliau šioms moterims prireikė medikų pagalbos.

Audringas minios reakcijas sukėlė ir pareigūnų bandymas patekti į Kedžių namus. Bandant atidaryti duris buvo panaudota speciali ugniagesių įranga.

Taip pat skaitykite:

Išskirtinis Balsas.lt vaizdo reportažas: ruošiamasi šturmui (I)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų