REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisydamas užsitęsusių problemų su kairiuoju keliu ir didelio skausmo 27 metų Vokietijos disko metikas Robertas Hartingas atkakliai ruošiasi Londono olimpinėms žaidynėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Net jei vėliau teks atsisėsti į neįgaliojo vežimėlį – velniškai noriu šio aukso“, – dienraščiui „Bild“ sakė milžinas. 2009 ir 2011 metų pasaulio čempionas ir vienas iš pagrindinių Lietuvos disko metiko Virgilijaus Aleknos varžovų metimo sektoriuje pasirengęs aukoti sveikatą dėl rezultato.

REKLAMA

„Po Pekino olimpiados mano tikslai užaugo. Be jokių kalbų noriu tik aukso“, – kalbėjo jis. 2008 metais Kinijos sostinėje vykusiose olimpinėse žaidynėse vokietis liko ketvirtas, už bronzos medalį laimėjusio V. Aleknos nugaros. „Taip daugiau neatsitiks“, – tikino jis.

R. Hartingas pasirengęs iškęsti bet kokį skausmą. „Kelio operacija prieš septinis mėnesius buvo sunkesnė nei tikėjausi. Po keturių savaičių pradėjau treniruotis, tačiau skausmus vis dar jaučiu. Įveikti skausmą, ypač morališkai, daug kainuoja“, – teigė disko metikas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisydamas visų skausmų, R. Hartingas jau pirmose varžybose diską nusviedė 68,52 m ir tapo geriausio rezultato pasaulyje autoriumi. „Šiuo metu man padeda osteopatas, kad keliui nebūtų padaryta žalos“, – sakė vokietis.

Londono olimpinės žaidynės vyks liepos 27 – rugpjūčio 12 dienomis.

TAIP PAT SKAITYKITE:

KKSD direktorius: net jei visi lietuviai laimėtų olimpinį auksą, pinigų premijoms bus

Olimpiečiams perduota simboliais išmarginta apranga padės siekti pergalių

Už dopingo vartojimą Londono olimpiadoje gali grėsti diskvalifikacija iki gyvos galvos

Ar V. Aleknai reikia asmens sargybinio?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų