• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesėkmingai pasibaigęs Anglijos „Premier“ lygos sezonas Londono „Chelsea“ futbolininkus verčia dar atkakliau ruoštis šeštadienį įvyksiančiam UEFA Čempionų lygos finalui. Galimybė pirmą kartą klubo istorijoje iškovoti Čempionų lygos taurę „mėlynųjų“ žaidėjams suteikia pakankamai daug motyvacijos, tačiau „Chelsea“ saugas-puolėjas Juanas Mata primena, kad šešta „Premier“ lygoje užimta vieta užkirto kelią automatiškai kitais metais varžytis prestižiniame turnyre, taigi dabar finalą laimėti yra tiesiog gyvybiškai svarbu.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis “Premier„ lygos sezonas mums nebuvo lengvas, užėmėme šeštają vietą, o tai - ne pasiekimas, kurio nusipelnė “Chelsea„. Būtų nuostabu, jei prie iškovotos FA taurės pridėtume ir Čempionų lygos taurę, tai išgelbėtų sezoną“, - pridūrė ispanas.

REKLAMA

„Labai norime laimėti Čempionų lygos titulą, nes jis svarbus tiek klubui, tiek mums - futbolininkams. “Chelsea„ yra įprasta žaisti Čempionų lygoje, tad šeštadienį turime būtinai pasiekti pergalę, kad ši tradicija tęstųsi“, - teigė J.Mata.

„Mėlynieji“ nuo tada, kai prieš devynerius metus klubą įsigijo rusų milijardierius Romanas Abramovičius, nuolat rungtyniauja UEFA Čempionų lygos grupių etapuose, tačiau šį šeštadienį neįveikus Miuncheno „Bayern“, „serija“ gali nutrūkti.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos rinktinės futbolininkas pagyrė ir „Chelsea“ strategą Roberto Di Matteo: „Robbie yra labai geras vyrukas, puiki asmenybė. Jis turi tvirtą charakterį, gerai pažįsta “Chelsea„. Čia jis ir pats žaidė, dabar šią komandą treniruoja, taigi jis yra tikrai puikus treneris, kurį mes gerbiame“

Paklaustas, ar tikisi, kad R.Di Matteo liks vadovauti „Chelsea“ ir pasibaigus sezonui, J.Mata negalėjo pasakyti nieko konkretaus: „Mes nežinome, tikrai nežinome. Tai ne mūsų darbas. Tačiau, galiu patikinti, kad komandoje esame patenkinti juo. Visgi šiuo metu visi daugiausia galvojame kaip laimėti Čempionų lygos finalą“

Londono „Chelsea“ ir Miuncheno „Bayern“ UEFA Čempionų lygos finale susitiks šeštadienį, gegužės 19 dieną, 21:45val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų