REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Eurolygos finale – stebuklas. Pirėjo „Olympiacos“ fantastiškai išsigelbėjo antroje mačo dalyje ir parklupdė Jono Kazlausko vadovaujamą Maskvos CSKA ekipą – 62:61 (7:10, 13:24, 20:19, 22:8).

REKLAMA
REKLAMA

Eurolygos čempionu tapo Martynas Gecevičiaus, aikštėje taip ir nepasirodęs. Sidabru teks tenkintis Jonui Kazlauskui, Ramūnui Šiškauskui ir Darjušui Lavrinovičiui.

REKLAMA

Rungtynes labai vangiai pradėjo abi komandos. Pirmasis kėlinys buvo pažymėtas rezultatyvumo antirekordu. Vis dėlto antrajame kėlinyje įsibėgėjo CSKA. Deja „Olympiacos“ taip ir liko stovėti vietoje, o Rusijos čempionai prieš ilgąją pertrauką nutolo solidžiu skirtumu – 34:20.

Po pertraukos graikai kur kas geriau rungtyniavo puolime, bet traukinys jau buvo nuvažiavęs – CSKA dominavo aikštėje (53:34). „Olympiacos“ nenuleido rankų. Ketvirtajame kėlinuke D. Ivkovičiaus auklėtiniai spurtavo 8:0 ir atkūrė intrigą – 53:48. Spurtas 18:1 padarė savo – Pirėjo krepšininkai jau alsavo rusams į nugaras (55:52). „Olympiacos“ buvo dar arčiau (60:61), bet lemiamomis akimirkomis atrodė, kad CSKA išsaugos pergalę. Vis dėlto Ramūnas Šiškauskas prametė abi baudas, o likus 0,7 sek. lemiamą dvitaškį pataikė Giorgos Printezis, atnešęs graikams titulą.

CSKA: Milošas Teodosičius 15, Andrejus Kirilenko 12 (10 atk. kam.), Nenadas Krstičius 11, Ramūnas Šiškauskas 8, Darjušas Lavrinovičius 5.

„Olympiacos“: Kostas Papanikolaou 18, Vassilis Spanoulis 15, Giorgos Printezis 12, Pero Antičius 7 (M.Gecevičius nežaidė).


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų