• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung“ pranešė antrąjį šių metų pusmetį pradėsianti tiekti rinkai televizorius su šiuo metu didžiausiais pasaulyje organinių šviesos diodų (OLED) ekranais. Toks televizorius su 55 colių (137,5 cm) įstrižainės OLED ekranu  neseniai buvo pristatytas žiniasklaidai.

REKLAMA
REKLAMA

Lyginant su įprastiniais skystųjų kristalų ekranų televizoriais, OLED diodai patys skleidžia šviesą, jiems nereikia apšvietimo. Tokie ekranai labai gerai perteikia spalvas, yra ploni, pasižymi mažu atsako laiku.

REKLAMA

„Samsung“ atstovų teigimu, šiuo metu didžiausias pasaulyje OLED televizorius, pavadintas „Samsung ES9500“, 20 proc. geriau už dabartinius LCD televizorius perteikia spalvas. Šiame televizoriuje integruota vaizdo kamera ir mikrofonai, taigi jis gali reaguoti į vartotojo gestus ir balso komandas. „Samsung ES9500“ taip pat turi interneto ryšio galimybę, juo galima naršyti tinklalapius, peržiūrinėti vaizdo medžiagą. „Smart Dual View“ funkcija suteikia galimybę vienu metu žiūrėti 2 programas (garsas atskirai transliuojamas per ausines ar garsiakalbius).

Pranešama, kad „Samsung ES9500“ pirmiausia pasirodys P. Korėjoje, preliminari jo kaina sieks 9500 JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų