• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ gynėjas Carlesas Puyolis nesiruošia baigti karjeros Ispanijos nacionalinėje rinktinėje po to, kai sužinojo, jog dėl kelio operacijos turės praleisti šią vasarą vyksiantį Europos čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį katalonų klubas pranešė, jog ispanas po mikroskopinės kelio operacijos negalės žaisti mažiausiai šešias savaites ir pats gynėjas pripažino, jog suspėti į „Euro 2012“ yra misija neįmonama. Nepaisant to, gynėjas nesiruošia Ispanijos rinktinei tarti „sudie“.

REKLAMA

„Sklando gandai, kad po operacijos baigsiu karjerą rinktinėje? Aš noriu baigti karjerą aikštėje, o ne operacinėje. Tikėjausi sužaisti savo 100-ąsias rungtynes „Euro 2012“ ir tai padaryti bus labai sunku. Turint omenyje, kiek laiko prireiks mano reabilitacijai - neįmanoma“, - konstatavo ispanas.

„Bet kokiu atveju, aš optimistiškai nusiteikęs. Tokie dalykai dažnai nutinka. Su nekantrumu laukau reabilitacijos pradžios, nes noriu dar daug metų rungtyniauti. Visada sakiau - penkis ar šešis metus. Aš savimi pasirūpinsiu, jeigu dar teks palaukti 100-ųjų rungtynių už Ispaniją - palauksiu“, - sakė C. Puyolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų