REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį, prie „Vilniaus verslo uosto“ atidaryta pasaulio ir Lietuvos metų automobilių ekspozicija. Išskirtinių automobilių parodą inicijavo DNB bankas ir VVU. Organizatoriai praneša, kad ji veiks ir ketvirtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia „Vilniaus verslo uosto“ praeiviai išvys skirtingus automobilius: pasaulio metų automobilį, mažąjį „Volkswagen Up!“, naujuosius „Volkswagen CC“ ir „Passat Alltrack“, keletą „Toyota“ šeimos narius: praktiškąjį  „Avensis“, kompaktiškus „Yaris“ ir „Verso S“. Taip pat čia bus eksponuojamas  Lietuvos metų automobiliu išrinktas „Hyundai i40“, modernus bei ekonomiškas „Ford Focus“, visai neseniai rinkoje pasirodęs naujasis „Mazda CX-5“ su „Skyactiv“ technologija.

REKLAMA

„Esame lankstus ir modernus verslo centras, todėl šis renginys, mūsų partneriams, klientams ir, žinoma, vilniečiams turėtų būti labai įdomus ir naudingas, nes vienoje vietoje bus galima pamatyti skirtingus automobilių modelius, palyginti juos, ir net įsigyti palankiomis sąlygomis“, – sako Vaiva Ginaitytė, „Vilniaus verslo uostas“ rinkodaros vadovė.

Anot organizatorių, potencialūs pirkėjai galės  ne tik apžiūrėti juos sudominusius automobilius, bet ir pasikonsultuoti su  automobilių pardavimo atstovais, susitarti bandomajam važiavimui. Iš esmės šis renginys skirtas patraukti pasiturinčių verslo centro klientų dėmesį į naujus modelius, tačiau tuo pačiu jie sustatyti vienoje vietoje po atviru dangumi taigi pasidomėti naujienomis galės ir pro šalį keliaujantys eiliniai praeiviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų