REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Liveta Kazlauskienė sieks Seimo narės mandato su partija Tvarka ir teisingumas. Ji kandidatuos Kauno–Kėdainių vienmandatėje rinkimų apygardoje. Tai pranešė partijos Tvarka ir teisingumas Informacijos centras.

REKLAMA
REKLAMA

Šios partijos Prezidiumas pakeitė kai kuriuos kandidatus bei patvirtino naujus vienmandatėse rinkimų apygardose į Seimą 2012 metais. Tarp šešių naujų kandidatų – ir dainininkė L. Kazlauskienė.

REKLAMA

Per 2008 metų Seimo rinkimus L. Kazlauskienė buvo įrašyta į Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų sąrašą daugiamandatėje rinkimų apygardoje. Tačiau šis dainininkės bandymas patekti į Seimą buvo nesėkmingas.

Nuo 1994 m. iki šiol yra estrados dainininkė, šeiminio Livetos ir Petro Kazlauskų dueto vadybininkė, koncertų ir labdaros renginių organizatorė, aktyvi visuomenininkė.

Radviliškio rinkimų apygardoje partijos Tvarka ir teisingumas kandidate patvirtinta Audronė Beresnevičienė, Biržų–Kupiškio – Marius Jukonis, Molėtų–Švenčionių – Rasa Lucinavičienė, Širvintų–Vilniaus – Kęstutis Jacevičius, Trakų–Elektrėnų – Danas Dambrauskas.

„Tvarkiečiai“ kels kandidatus visose vienmandatėse apygardose Lietuvoje ir jau yra patvirtinę 69 kandidatus iš 71. Kol kas kandidatų nėra Vilniaus–Šalčininkų ir Kėdainių vienmandatėse rinkimų apygardose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų