REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors ji ir buvo puikios išvaizdos, besimokydama St Andrews universitete Kate Middleton paliko menką įspūdį ten dirbusiems dėstytojams. „Kalbant apie asmenybės charizmą - greičiausiai tai pasiekiama su laiku, nes tuo metu ji tokia nebuvo“, - sako vienas dėstytojas.

Nors ji ir buvo puikios išvaizdos, besimokydama St Andrews universitete Kate Middleton paliko menką įspūdį ten dirbusiems dėstytojams. „Kalbant apie asmenybės charizmą - greičiausiai tai pasiekiama su laiku, nes tuo metu ji tokia nebuvo“, - sako vienas dėstytojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Studijų laikais Kate neturėjo aukštuomenės damai būdingų manierų, ji nebuvo gracinga ir netgi nenaudojo makiažo. Ji neidavo linksmintis su merginomis ir nemėgo tų, kurios lūkuriuodavo aplink Princą Williamą. Trumpai tariant, ji nebuvo į akį krentanti mergina ir nebandė užmegzti pažinčių su aukštuomene. Galbūt tuo ji ir patraukė Princo Williamo dėmesį?

REKLAMA

„Williamas nesijautė gerai būdamas tik tarp merginų. Kai jį supdavo septynios damos, jis sukryžiuodavo rankas ant krūtinės, tarsi parodydamas, kad neturi noro su jomis bendrauti“, - pridūrė dėstytojas.

„O štai Kate jo visai negąsdino, tiesą sakant, būdama viena mažiausiai landžių ir įkyrių merginų, ji ėmė dominti Williamą.“ Jiems pradėjus bendrauti, abu suprato, kad turi nemažai bendrų pomėgių, tokių kaip banglenčių sportas, tenisas, taip pat jie kartu leisdavo laiką baruose ar vyninėse.

REKLAMA
REKLAMA

Kate Middleton (nuotr. Alloverpress.ee)Kate Middleton (nuotr. Alloverpress.ee)

Tačiau netrukus Kate ir Williamo santykiai nutrūko. Kate pradėjo bendrauti su bendrakursiu Rupertu Finchu. Tada atrodė, kad Williamas ir Kate daugiau niekada nebus kartu.

Nepraėjus nė metams Kate ir Ruperto draugystė baigėsi. Tuomet Williamas nusprendė pabandyti dar kartą. Per antruosius jų studijų metus St. Andrews universitete jie tapo kur kas artimesni nei paprasti draugai. Pora ėmė nuomotis butą kartu su kitais dviem draugais Hope gatvėje.

Per paskutiniuosius jų studijų metus, Williamas vis dažniau lydėdavo Kate namo, pas jos tėvus Michaelą ir Carole, Berkšyre. Šeima pietaudavo virtuvėje, kur draugiškai šnekučiuodavosi valgių metu, ko princas niekada nebuvo patyręs augdamas savo šeimoje. Jam nuolatos buvo primenama, kas jis toks ir kaip jis turi elgtis viešumoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Princas Williamas su žmona (nuotr. Alloverpress.ee)Princas Williamas su žmona (nuotr. Alloverpress.ee)

Galiausiai ir Kate turėjo progos pajusti karališkojo gyvenimo skonį. Paskutiniaisiais jų universiteto baigimo metais jiedu buvo persekiojami paparacų, nuolat fotografuojami, apie juos rašė visi Jungtinės Karalystės laikraščiai. Būdama ypač santūri ir nesileidžianti į provokacijas, Kate paliko neišdildomą įspūdį Williamo šeimos nariams.

Bėda buvo tame, kad Williamas nebuvo tikras ar įmanoma mylėti tik vieną moterį. 2007 metais Williamas ir Kate, princo iniciatyva, paskelbė apie jų santykių nutraukimą. Po skyrybų Kate nesėdėdavo namuose ir neverkšlendavo dėl nenusisekusių santykių. Priešingai, apsivilkusi seksualia suknele ji su draugėmis traukdavo linksmintis į miestą.

REKLAMA

Galiausiai princas įsitikino, kad gyvenime nebuvo turėjęs tokių rimtų santykių kaip su Kate ir, kai jo paties draugai ėmė rodyti merginai dėmesį, jis panoro ją susigrąžinti. Williamas buvo gana senamadiškų pažiūrų ir negalėjo pakelti minties, kad ji gali būti su kitu vyru. Netrukus jiedu atnaujino santykius ir žiniasklaidoje ėmė šmėžuoti antraštės apie karališkosios poros sužadėtuves.

Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių akimirka (nuotr. Alloverpress.ee)Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių akimirka (nuotr. Alloverpress.ee)

Akivaizdu, kad poros meilė buvo tyra, jiedu susituokė 2011 metų balandžio 29-ąją, ir kiek daugiau nei prieš savaitę minėjo pirmąsias judviejų tuoktuvių metines.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų