REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos „Serie A“ čempionato 36-o turo rungtynėse tarp „Fiorentina“ ir „Novara“ komandų televizijos kameros užfiksavo neįprastą epizodą. 51 metų Florencijos ekipos strategas Delio Rossi prie atsarginių suolo nesusivaldė ir kumščiais ėmė auklėti dvidešimtmetį puolėją Ademą Ljajičių, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunasis serbas apšaukė trenerį ir parodė jam vidurinį pirštą dėl ankstyvo keitimo 32-ą žaidimo minutę, o D. Rossi neapsikentęs puolė savo žaidėją. Treneris buvo atleistas, o A. Ljajičius diskvalifikuotas ir išbrauktas iš pagrindinės ekipos sudėties.

REKLAMA

„Tai buvo sunkus momentas. Mano nuotykis Florencijoje pasibaigė. Šiuo nuotykiu tikėjau. Dėkoju „Fiorentina“ savinininkams – šeimai Della Valle ir atsiprašau komandos sirgalių, žaidėjų, Ademo Ljajičiaus, visų, – po incidento spaudos konferencijoje kalbėjo D. Rossi. – Neišlaikė nervai ir dėl to privalau sumokėti.“

Muštynių auka taip pat atsiprašė, tačiau ne trenerio: „Prašau atleidimo savo kolegų. Žinau, kad padariau milžinišką klaidą. Atsiprašau visų sirgalių ir klubo.“

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad A. Ljajičius įžeidinėjo trenerio žmoną, dukrą ir sūnų, šaipėsi iš paties specialisto bei rodė nepadorų gestą. Suspenduotas futbolininkas pripažino, kad tai buvo jo klaida. „Taip palikti futbolo aikštę yra negarbinga. Būti išmestam iš komandos – bausmė, kurios nusipelniau, nors tik norėjau padėti,“ – kalbėjo serbas.

Treneriui atleisti jis neketina: „Jo reakcija buvo nesuvokiama, esu šokiruotas.“ Pranešama, kad D. Rossi po keitimo užriko ant puolėjo, kad šis „turėjo bėgti“. Kaip praneša „Corriere dello Sport“, abu incidento dalyviai dar kartą susirėmė drabužinėje, juos teko skirti kitiems futbolininkams.

Priminsime, kad „Fiorentina“ vis dar kovoja dėl išlikimo „Serie A“ lygoje – kol kas užima 15-ą vietą iš 20 komandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų