REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

VTB Vieningosios lygos čempionui Ramūnui Šiškauskui džiaugsmo suteikė ne tik iškovotas trofėjus, bet ir „Siemens“ arenoje susirinkę sirgaliai. Mačo pabaigoje jie sutartinai skandavo „Šiška, Šiška“ bei palaikė lietuvius viso susitikimo metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jausmas - nerealus. Kai žaidi kitoje komandoje ir tave visi palaiko, galiu pasakyti didžiausią „ačiū“ sirgaliams, kurie yra neįtikėtini. Visi tai žino – tokie jie ir Vilniuje, ir Kaune. Mane aistruoliai labai maloniai nustebino ir esu jiems be galo dėkingas“, - po triumfo žurnalistams sakė R.Šiškauskas.

REKLAMA

Kaip ir D.Lavrinovičius, R.Šiškauskas pažymėjo, kad VTB Vieningosios lygos taurė CSKA ekipai yra išties reikšminga: „Kiekvienas trofėjus svarbus. Kam žaisti 8-9 mėnesius, jei nebūtų svarbu laimėti. Kur žaidžiame, ten norisi laimėti. Tai, kad laimėjome trofėjų yra gerai, bet dar ne pabaiga. Laukia Eurolyga, Rusijos čempionatas. Šiandien galime pasidžiaugti, o nuo rytojaus turime ruoštis kitoms rungtynėms.“

- Ar galima sakyti, kad pusfinalis buvo sunkesnis nei finalas?

- Negaliu sakyti, kad šiandien buvo lengva. Buvo sunku, bet vakar „Lietuvos rytas“ žaidė gerai, o mes nežaidėme taip gerai, kaip norėjome. Galbūt tai buvo vilniečių nuopelnas. Pusfinalio rungtynės buvo tikrai prastos, bet džiaugiuosi, kad pavyko laimėti finale.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar šiandien žaidimo kokybė buvo geresnė nei vakar?

- Negaliu sakyti, kad ji ideali, bet žaidimas buvo geras. Dabar nėra svarbu, kas buvo šiandien – reikia nekartoti tų pačių klaidų ateityje bei stengtis žaisti kaip įmanoma geriau.

- Jei Stambule CSKA liktų antroje arba trečioje vietoje, ar būtų galima sakyti, kad sezonas klubui nesėkmingas?

- Nežinau, nenoriu taip toli galvoti. Matysime, kas ten bus. Negali laimėti visko. Priklauso nuo žaidimo: jei žaidi gerai, padarai viską, ką suplanavęs ir pralaimi, tuomet turbūt nesijauti taip blogai, nes žinai, jog padarei viską. Aišku, kitas atvejis, kai nežaidi taip, kaip nori, rungtyniauji blogai ir pralaimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar pagal sudėtį dabartinė CSKA yra stipriausia komanda, kurioje kada nors žaidei?

- Aš esu žaidęs tikrai neprastose komandose ir praeityje. Tas pats „Panathinaikos“, kuriame buvo labai daug žvaigždžių. Taip pat CSKA pirmąjį mano sezoną buvo surinkta itin pajėgi padėtis.

- Savo vaidmeniu tokiame žvaigždyne esi patenkintas?

- Nekalbėsiu apie vaidmenis. Nieko nepakeisi, yra kaip yra. Stengiuosi padėti, kiek man priklauso ir kiek man leidžia, Jei laimėsime, būsiu patenkintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų