REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Į pagalbą vandalų nuniokoto Vilniaus „Žalgirio“ stadiono darbuotojams ketvirtadienį atskubėjo Vilniaus futbolo klubo „REO“ aistruoliai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėjome ne vien šūkiais prisidėti prie savo palaikomos komandos darbų“,  – sakė vienas „REO“ fanų klubo įkūrėjų Mantas.

REKLAMA

Aistruoliai negalėjo patikėti savo ausimis, kai trečiadienį išgirdo apie nuniokotą legendinį „Žalgirio“ stadioną, kuriame tą vakarą „REO“ turėjo žaisti Lietuvos futbolo A lygos rungtynes su Alytaus „Dainava“. Nežinomi vandalai naktį į trečiadienį sugadino prižiūrėtą stadiono veją, sulaužė vartus, suplėšė tinklus, išvartė atsarginių suolelius, prikaišiojo vejoje geležinių strypų. Šį vandalizmo aktą tiria policija.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie aiškiai žinojo, ką daro. Gilios duobės iškastos ties 11 metrų žymėmis, kampuose ir aikštės viduryje. Tai – piktadarių, susijusių su futbolu, darbas“, – sakė ilgametė „Žalgirio“ stadiono darbuotoja Stasė Morkūnaitė.

Visą trečiadienį į duobes stadione buvo pilamas juodžemis, dedama ir presuojama velėna, sėjama žolė. Pasak specialistų, reikės dar kelių dienų, kad veja atsigautų. Taip pat reikia sutvarkyti ir vartus, kurių skersiniai buvo rasti stadiono prieigose. Tačiau stadiono ir Vilniaus futbolo klubo „REO“ darbuotojai neabejoja, kad į legendinę aikštę futbolas grįš greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Iki kito penktadienio rungtynių su Gargždų „Banga“ stadionas bus parengtas“, – sakė S.Morkūnaitė.

A lygos rungtynės su „Dainava“ vakar buvo nukeltos į gegužės 21-ąją, 18 val. 30 min.

Artimiausias Lietuvos čempionato rungtynes Vilniaus futbolo klubas žais išvykoje su Panevėžio „Ekranu“ sekmadienį, gegužės 6-ąją 20 val.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Lietuvos rinktinės strategas Cs. Laszlo: tokį vandalizmą matau pirmąkart

S. Baranauskas apie vandalų išpuolį: vaizdas „Žalgirio“ stadione šokiravo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų