REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų kompanija „Morgan“ vėl atgimusį triratį automobiliuką „Morgan Threewheeler" pristatė daugiau nei prieš metus, tiesa, oficialus jo debiutas įvyko tik šį pavasarį, Ženevos automobilių parodoje. Na o dabar jau žinoma ir tai, kad savo triratuką britai pardavinės ir Jungtinių Valstijų rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Už Atlanto „Morgan“ triratukus pardavinės trys atstovybės. Kiek šis automobiliukas kainuos JAV rinkoje dar nėra skelbiama. Didžiojoje Britanijoje „Morgan Threewheeler“ kainuoja nuo 25 tūkst. svarų sterlingų.

REKLAMA

JAV rinkai skirtas retro stiliaus triratis aprūpintas dviejų cilindrų V formos 81 a.g. varikliu (pasiskolintu iš „Harley Davidson“), kuris agregatuojamas su penkių pavarų „Mazda“ dėže. Triratis sveria 500 kilogramų, iki 100 kilometrų įsibėgėja per 4,5 sek.

Triračius „Morgan“ baigė gaminti dar 1952 metais, tačiau prieš kelis metus šios firmos vadovybė nusprendė, kad modelių gamoje turėtų būti ir tokios transporto priemonės, kurios primintų firmos ištakas. Teigiama, kad pirmuosius pagamintus XXI a. triračius pirko Morganų šeimos žmonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų