REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šio žmogaus aura labai gera“ arba „Nesutapo biolaukai“ – tokie ir panašūs posakiai ne iš piršto laužti. Nuomonės apie žmogų supantį energetinį lauką labai kontroversiškos. Vieni sakosi juos matą, kiti netiki jų buvimu. Ar tiesa, kad visa informacija apie dvasinę būseną, fizinius negalavimus ir nuotaikas slypi žmogaus auroje?

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį 20:30  Pirmojo Baltijos kanalo eteryje stipriausių pasaulio ekstrasensų laukia neįtikėtinai sunkus išbandymas. „Ekstrasensų mūšis. Pasaulių karas“ dalyviai privalės specialaus prietaiso dėka perskaityti auroje slypinčią informaciją.

REKLAMA

Paklaustas ar tai įveikiama užduotis, mokslų daktaras, bioenergetikas Jonas Algimantas Dainauskas sako: „Matyti auras gali toli gražu ne kiekvienas. Ne visi save vadinantys ekstrasensais turi tokią dovaną. Tam, kad matytum kito žmogaus aurą, tavo paties biolaukas turi būti padidintas. Tik labai dvasingi, daug praktikavęsi žmonės geba jas matyti.  Be to, auros yra daugiasluoksnės ir kiekvienas matys vis kitą jos dalį“. Mokslininkas priduria, kad žmogaus biolaukas pažeidžiamiausias tada, kai jis kenčia, verkia, išgyvena. Ypač tai gali nutikti per laidotuves ar lankantis kapinėse.

REKLAMA
REKLAMA

Retas gali matyti žmogaus aurą, tačiau dar retesnis reiškinys – žmogaus gebėjimas kalbėti su gyvūnais. „Ekstrasensų mūšio“ dalyviai vyks į pirmąsias Europoje organizuotas stručių lenktynes. Taisyklės paprastos – nugalės tas paukštis, kurio „raitelis“ išsilaikys nenukritęs ilgiausiai. Šou dalyvių užduotis pasakyti, kuris strutis laimės kovą ir taps nugalėtoju.

„Tikiuosi, kad suprasiu paukščių kalbą ir nuspėsiu lenktynių pabaigą. Juk namuose aš nuolat bendrauju su savo kalyte Sonia“, – savo pergale neabejoja mediumė iš JAV Dženifer Volens.

Stipriausi pasaulio ekstrasensai ne tik „skaitys“ auros informaciją, kalbėsis su stručiais lenktynininkais, bet ir aiškinsis paslaptingas devynmečio berniuko mirties aplinkybes.

Mistika ir antgamtiški žmonių gebėjimai – šeštadienį 20:30 per Pirmąjį Baltijos kanalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų