REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar „Barcelona“  stebukladariams pavyks namie įveikti geležinę Londono „Chelsea“ gynybą? Ar ispanai sugebės patekti į finalą, o gal jų kelias jau baigtas? Visa tai futbolo gerbėjai sužinos šįvakar atsakomosiose UEFA  Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse. Pirmosiose Londone prieš savaitę pergalę 1:0 šventė „Chelsea“.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinė dvikova: „Barcelona“ „La  Liga“ pirmenybėse 1-2  pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai.  „Premier“ lygoje Londono „Chelsea“  sužaidė lyigosiomis 0-0 su Londono „Arsenal“.

REKLAMA

Tradicijos: Katalonai „Camp Nou“ paskutinį kartą pralaimėjo 2010 metų rugsėjo 11 dieną. Savo žiūrovų akivaizdoje jie buvo iškovoję 54 pergales. Beje, ispanai nuo 2009 metų gegužės nepralaimi dviejų mačų iš eilės

Netektys: „Barcelona“ klube dėl kepenų transplantacijos negali žaisti Ericas Abidalis, koją yra susilaužęs Davidas Villa. Mačui yra pasiruošęs Ibrahimas Afellay'us ir Gerardas Pique.

Londono „Chelsea“ ekipoje vis dar neaišku, ar žais Davidas Luizas, paskutinį mačą dėl skausmų kelyje praleido Didier Drogba. Johnas Terry rungtyniauja su įskilusiais šonkauliais. Juos susižeidė pirmoje dvikovoje su „Barcelona“.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių faktas: Paskutinėse penkiose dvikovose vykusiose „Camp Nou“ stadione „Barcelona“ nepralaimėdavo Londono „Chelsea“. Tiesa, trys iš penkių dvikovų baigėsi lygiosioms.

Numanomos startinės sudėtys:

„Barcelona“: Victor Valdes; Gerard Pique, Javier Mascherano, Carles Puyol; Sergio Busquets, Xavi, Andres Iniesta, Cesc Fabregas; Alexis Sanchez, Lionel Messi, Pedro;

„Chelsea“: Petr Cech; Ashley Cole, John Terry, Gary Cahill, Branislav Ivanovic; Raul Meireles, Obi Mikel, Frank Lampard; Ramires, Juan Mata, Didier Drogba;

„Barcelona“ - Londono „Chelsea“

UEFA Čempionų lygos atsakomojo pusfinalio pradžia: 21.45 Lietuvos laiku)

Tiesioginė dvikovos transliacija: TV6, „Viasat Sport Baltic“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų