REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus antrajam 17-ojo mokinių konkurso „Ką žinai apie Lietuvos kariuomenę“ etapui, suskaičiuoti galutiniai rezultatai ir išaiškinti finalininkai. Šiame konkurso etape dalyvavo per 250 mokinių iš daugiau nei 100 Lietuvos mokyklų.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 11-13 d. visoje Lietuvoje vyko antrasis mokinių konkurso „Ką žinai apie Lietuvos kariuomenę“ etapas. Jo metu mokyklinio turo nugalėtojai sprendė internetinį testą dabartinės Lietuvos kariuomenės ir jos istorijos tema.

REKLAMA

Stipriausi šiais metasi buvo Plungės, Kretingos, Joniškio, Utenos, Anykščių moksleiviai. Kai kurie dalyviai konkurse dalyvauja ketvirtąjį kartą, tačiau daugeliui – tai pirmasis bandymas.

30 finalininkų jau balandžio 27 d. susirungs žinių mūšyje dėl geriausiai apie Lietuvos kariuomenę, jos praeitį ir šiandieninę situaciją išmanančio moksleivio vardo - 17-ojo mokinių konkurso „Ką žinai apie Lietuvos kariuomenę“ finalas vyks Vilniuje, Krašto apsaugos ministerijoje. Mokiniai susipažins su Krašto apsaugos ministerija, Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo batalionu bei čia tarnaujančiais ir Lietuvos kariuomenę reprezentuojančiais Garbės sargybos kuopos kariais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų