REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos (VTD) kartu su Europos Komisija organizuoja konkursą bendro lavinimo mokyklų 7-11 klasių mokiniams. Įgyvendinant projektą „Patraukliausios Europos turizmo vietovės“ (EDEN), vienos klasės, mokyklos būrelio ar grupės mokiniai turi parengti įdomų, kūrybišką, vaizdingą pristatymą – pasakojimą apie darnų turizmą savo krašte.

REKLAMA
REKLAMA

Tikimasi, kad konkursas paskatins jaunimą domėtis savo krašto gamtos, kultūros ir istorijos paveldu, leis mokiniams susipažinti su darnios veiklos principais, įgauti naujų žinių, plačiau savo praktinėms reikmėms pritaikyti informacines ir ryšių technologijas. Dalyviai savo filmuotus pristatymus privalės talpinti portale Youtube.com, o prezentacijas – SlideShare.com. Visi konkursui pateikti darbai bus patalpinti specialiame socialinio tinklalapio „Facebook“ puslapyje „Darnus turizmas mano krašte“.

Pristatymus apie darnų turizmą savame krašte konkursui galima siųsti iki 2012 m. gegužės 25 d. Rezultatai bus skelbiami 2012 m. birželio 1 dieną „Facebook“ puslapyje „Darnus turizmas mano krašte“ ir tinklalapio Tourism.lt naujienų skiltyje. Konkursą laimėję mokiniai laimės dviejų dienų kelionę aplankant EDEN vietoves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų