• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl A. Meliano apsispręs po kandidato „korupcinio“ patikrinimo

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, antradienį susitikusi su Premjero Andriaus Kubiliaus teikiamu kandidatu į vidaus reikalų ministrus, Liberalų ir Centro Sąjungos (LiCS) atstovu Artūru Melianu, aptarė vidaus reikalų sistemos problemas bei svarbiausius darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendimą dėl A. Meliano skyrimo vidaus reikalų ministru Prezidentė priims po to, kai bus baigtas kandidato patikrinimas pagal Korupcijos prevencijos įstatymą.

REKLAMA

Seimo Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcija tikėjosi, kad premjeras Andrius Kubilius į šį postą teiks kaip tik konservatorių. Buvo tikimasi, kad juo galėtų tapti Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras.

LiCS vadovas atskleidė, kad vietoje sus skandalais trauktis priversto jo bendrapartiečio Raimundo Palaičio teikė kelias kandidatūras. Be A. Meliano premjerui siūlyti buvęs šios žinybos vadovas Regimantas Čiupaila, sveikatos ministras Raimundas Šukys ir buvęs R. Palaičio viceministras, anksčiau valstybės saugumo departamento pareigūnas Mindaugas Ladiga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų