REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusio legendinės grupės „The Beatles“ nario Paulo McCartney sūnus Jamesas McCartney nori įkurti grupę, kurios nariai būtų jis ir dar dviejų buvusių grupės narių sūnūs - Seanas Lennonas ir Dhanis Harrisonas, skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu su BBC J. McCartney sakė norįs suburti grupę.

„Panašu, kad Seanas ir Dhanis taip pat joje būtų“, – sakė J. McCartney.

„Aš svajoju, jog mūsų grupė būtų geresnė už „The Beatles“. Nesu tikras, ar galiu tai padaryti. Man patiktų lygiuotis į „The Beatles“, tačiau ir tai – sunki užduotis“, – teigė P. McCartney sūnus.

REKLAMA

Žymaus muzikanto sūnus jau dalyvavo keliuose P. McCartney albumų įrašuose. Jis taip pat prisidėjo prie kelių dainų kūrimo. 2005-aisiais J. McCartney lydėjo savo tėvą per turą po Šiaurės Ameriką.

2010-aisiais J. McCartney išleido albumą „Available Light“, o 2011-aisiais dar vieną – „Close at Hand“. Jis nėra vienintelis „The Beatles“ narių palikuonis, sekantis tėvo pėdomis. 36-erių S. Lennonas nuo vaikystės dalyvavo įrašuose su savo motina menininke ir muzike Yoko Ono. Savo muzikinę karjerą S. Lennonas pradėjo 2001-aisiais.

33-ejų D. Harrisonas muzikos pasaulyje išpopuliarėjo 2002-aisiais, kai po savo tėvo mirties užbaigė jo albumą „Brainwashed“. Be to, Dhanis įkūrė dvi grupes – „Thenewno2“ ir „Fistful of Mercy“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų