REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Argentinos futbolo legenda, Diego Maradona tikina, kad norėdamas išnaudoti savo potencialą, 23 metų „Manchester City“ puolėjas Sergio Aguero tiesiog privalo keltis į karališkąjį Madrido „Real“.

REKLAMA
REKLAMA

S.Aguero į Mančesterį atvyko 2011-ųjų liepą ir greitai tapo šios komandos fanų numylėtiniu. Per 41 rungtynes atstovaujant „Manchester City“ Argentinos nacionalinės rinktinės žaidėjas pelnė jau 24 įvarčius ir nežada sustoti.

REKLAMA

Taip pat yra žinoma, kad S.Aguero palaiko šiltus santykius su Dubajaus „Al-Wasl“ klubą šiuo metu treniruojančiu D.Maradona, kuris yra futbolininko žmonos Gianninos tėvas.

Antradienį, vienoje spaudos konferencijoje D.Maradona užsiminė, kad „Santiago Bernabeu“ stadionas būtų tinkama S.Aguero karjerai.

„Nors jis ir “skraido„ Mančesteryje, manau, jis padarė klaidą nepasirinkdamas Madrido „Real“, - tiesiai šviesiai pasakė D.Maradona - šiuo metu Anglijoje jam puikiai sekasi ir net norint gali būti sunku išvykti į Madridą.“

REKLAMA
REKLAMA

„Be to, R.Mancini S.Aguero mato kaip kertinį žaidėją, todėl vargu ar jį lengvai paleistų, o pinigai ne tas dalykas, kuriuo suviliosi “Manchester City„ savininkus...“, - pridūrė pats praeityje įspūdingą karjerą susikūręs argentinietis.

Nors S.Aguero pats teigia norįs dar ilgai likti Mančesteryje, o dėl Anglijos Premier lygos čempionų titulo kovojantys „Manchester City“ tikrai lengvai puolėjo nepaleistų, manoma, kad D.Maradona gali svariai įtakoti žvaigždės apsisprendimą, kadangi abu argentiniečius sieja šilti santykiai ir D.Maradonos dukra, kuri, panorėjusi, taip pat galėtų sudaryti spaudimą keltis į „Real“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų