REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį, kovo 31-ąją, antroji sunkiasvorio TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ laida pilnut pilnutėlėje salėje buvo sutikta audringomis ovacijomis. Per dvi savaites projekto dalyviai jau neteko 69,2 kilogramo – kiek daugiau nei sveria liekna aukštaūgė mergina ar 32 vidutinio dydžio tortai! Projektas šeštadienį į TV3 žiūrovų namus sugrąžino taip laukiamą vasaros saulę – laidos dalyviai klubus ir kitus apvalumus judino pagal Lotynų Amerikos muzikos ritmus.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją „Šok ir lieknėk“ laidą, kuri buvo rodoma 19.00-21.40 val. preliminariais „TNS LT“ duomenimis pasižiūrėjo beveik 780 tūkst. Lietuvos gyventojų. 15-49 metų amžiaus grupėje „Šok ir lieknėk“ rinkosi 25,7 proc. žiūrovų, tuo tarpu artimiausią konkurentą žiūrėjo 15,6 proc. tos pačios amžiaus grupės žiūrovų.

REKLAMA

Laidoje teisėjavo „Šok ir lieknėk“ himno autorius Deivydas Zvonkus, sunkiasvoris Vidas Blekaitis ir didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ vedėjas Vytautas Šapranauskas. Aktorius šįsyk nebuvo kuklus – projekto dalyviams negailėjo nei aštrios kritikos, nei meilių pagyrų. Tačiau nei vienas dalyvis taip ir neišdrįso visos laidos metu pavaduoti V. Šapranauską komisijos kėdėje.

Vienam projekto dalyvių Mantui Degučiui ir jo partnerei Evelinai Kauklienei pulsuojantis karšta Lotynų Amerikos saule vakaras vos nesibaigė tragedija. Sudėtingą ir pavojingą triuką dar prieš laidos filmavimą repetavusi pora iš laidos prodiuserių ir režisieriaus susilaukė griežtos pastabos ir prašymo šokių judesio nekartoti „Šok ir lieknėk“ filmavimo metu.

REKLAMA
REKLAMA

Mantas šokio partnerę Eveliną iš paskutiniųjų laikė pakibusią žemyn galva. Salėje žiūrovai nuščiuvo, o komisijos nariai kaip reikiant apibėrė Mantą pastabomis.

„Dar per generalinę laidos repeticiją įspėjome Mantą ir Eveliną, kad savo sudėtingą manevrą pakeistų paprastesniu šokių judesiu. Matėme, kad tas triukas jiems gali nepavykti. Mantas, kurio vaidmuo tame šokyje buvo pagrindinis, nėra profesionalus šokėjas. Laimei, pavojingasis manevras baigėsi sėkmingai, neprireikė dalyvių iš studijos išvežti su greitąja“, – apie nepaklusnius dalyvius kalbėjo „Šok ir lieknėk“ vykdomoji prodiuserė Rima Kaščiukaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su projektu teko atsisveikinti Miroslavai Semionovai ir Romanui Čeburiakui. Vos 2 kilogramų per vieną savaitę atsikračiusi Miroslava nenukabino nosies ir dar tikisi sugrįžti į projektą. Nors ekscentriškoji dalyvė paliko projektą, TV3 žiūrovai ją dar išvys bendruose šokiuose, o medikai ir toliau stebės, kaip jai sekasi kovoti su antsvoriu. „Šok ir lieknėk“ prodiuseriai intriguoja –  daugiausia kilogramų numetęs dalyvis... vieną gražią dieną gaus galimybę grįžti į projektą.

Pirmoje bendros turnyrinės lentelės vietoje išsirikiavo kauniečiai Rūta Malkutė ir Aurelijus Grigas, už savo šokį surinkę vien dešimtukus. Rūtai per savaitę pavyko atsikratyti net 5,3 kilogramo.

Įspūdingą svorio metimą pademonstravo ir Richardas Riškus – per vieną savaitę jis atsikratė net 8,1 kilogramo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų