REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ vairininkas, Roberto Mancini po vakarykščių lygiųjų prieš „Sunderland“ ekipą išlieka optimistas ir teigia, kad didžiausiai konkurentai dėl Premier lygos čempionų titulo, „Manchester United“ futbolininkai dar „paslys“. Jei rytoj „raudonieji velniai“ įveiks „Blackburn“ vienuolikę, įgis 5 taškų pranašumą, kuriam ištirpdyti vienos pergalės nepakanka...

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, rytoj “Manchester United„ sužais lygiosiomis, - spėliojo italas - amžinai laimėti jie, kaip ir mes, negali. Mes, savo ruožtu, atiduosime 100% savo jėgų kol tik turėsime galimybę kovoti dėl Premier lygos čempionų titulo“.

REKLAMA

R.Mancini spėlionės, ištikrųjų, turi pagrindo: per pastarąsias aštuonerias rungtynes, kurias sero Alekso Fergusono auklėtiniai žaidė „Blackburn“ stadione, „raudoniesiems velniams“ laimėti pavyko tik du sykius.

„Pastaruosiuose lygos mačuose padarėme keletą klaidų, taučiau lygiai taip pat paslysti gali ir “Manchester United, - faktą konstatavo R.Mancini - iki Mančesterio derbio, kuris vyks balandžio 30 dieną, turime būtinai atsikovoti bent du taškus".

Komentuodamas vakarykšti kluptelėjimą prieš „Sunderland“ komandą („Sunderland“ 3-3 „Manchester City“), strategas pripažino, kad jo auklėtiniai nežaidė gero futbolo: „Daug klydome, nežaidėme savo futbolo, todėl rezultatas, manau, yra dėsningas. Mums labai trūko Sergio Aguero, aš labai tikiuosi, kad jis greitai pasveiks“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų