REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Sistemos agonija“. Nors garsiosios pedofilijos istorijos pradžią daugelis jau pamiršo, mergaitės drama ir su ja susijusios batalijos ir dabar užima daugiau eterio laiko, negu naujosios atominės elektrinės statybos arba banko „Snoras“ griūties reikalai. Tuo tarpu Seime nepanorėta kalbėti apie tai, kaip susiklosto situacija, kai aštuonmetį vaiką antstolė atvyksta konfiskuoti nelyginant skolininko taburetę ar automobilį. O juk šis epizodas – tik daug platesnio masto pūlinio viršūnėlė.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „I. Degutienę – komisijos kvotai“.  Darbo partijos frakcijos Seime seniūno Vytauto Gapšio nuomone, Seimo pirmininkė Irena Degutienė turėtų pasiaiškinti „Snoro“ bankroto aplinkybes tiriančiai komisijai.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Interneto gangsteriai įveikia visas sienas“. Pasaulio kriminalistai pastebi, kad XXI amžiuje brutalius nusikaltimus – turto prievartavimą, pasiturinčų žmonių grobimus, užsakomąsias žmogžudystes – vis dažniau keičia nusikaltėlių machinacijos elektroninėje erdvėje. „Balsas.lt savaitė“, gavusi išskirtinę teisę susipažinti su interneto nusikaltėlių medžiotojų virtuve, atskleidžia naujų intriguojančių faktų.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ – kiaušinių krizė Europoje. Artėjant Velykoms nerimą kelia lyg ant mielių kylančios kiaušinių kainos. Ar kiaušinių kaina pasieks 7 litų ribą?

„Sirgalių tribūnose“ – interviu su Kauno „Žalgirio“ legionieriumi iš Kroatijos Marko Popovičiumi, visada žaidžiančiu iš širdies ir aikštėje atiduodančiu visas jėgas. Išskirtiniame interviu portalui balsas.lt sportininkas pasakojo, kodėl krepšinis pavergė jo širdį ir kodėl nesivilksiąs gimtinės rinktinės aprangos.

Seniai praėjo tie laikai, kai nuskristi į kitą šalį būdavo vos ne gyvenimo kelionė. Dabar keliauti ne tik pigiau, bet ir paprasčiau. „Spindintis gyvenimas“ šį kartą supažindina su nauju internetinio turizmo projektu išmaniems keliautojams www.tagoo.lt, kuris startuoja balandžio 2 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat šioje rubrikoje skaitykite interviu su profesoriumi etnologu Libertu Klimka – apie Velykų šventes, jų papročius ir mūsų gyvenimo vertybes.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų