• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jurijus Smoriginas yra labai protingas, bet įdomaus kriminalinio mąstymo“, – balandžio 1-ąją, Melagių dieną, 19.30 val. humoristiniame šou „Stebuklų šalis“ į Lietuvos baleto dievą vos pažvelgęs paslaptį atskleis Lietuvoje jau spėjęs skandalingai pagarsėti garsiausias žvaigždžių veidų ekspertas Markas Lučinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tikra žvaigžde mūsų šalyje tapęs fenotipologijos ekspertas yra išanalizavęs daugybę Lietuvos garsenybių nuotraukų ir atskleidęs nemažai intriguojančių ir sensacingų detalių. Šį kartą į Lietuvą jis atvyko su specialia užduotimi – humoro šou „Stebuklų šalis“ studijoje veidų žinovas turės pateikti išvadas, ką slepia Jurijaus Smorigino ir kitų Šapro ketvertuko vedėjų veido bruožai.

REKLAMA

Vos pamatęs garsųjį choreografą J. Smoriginą M. Lučinas šypsodamas konstatuos, kad šis turi polinkį į aferizmą.

„O taip! Jo ir mąstymas kriminalinis, ir praeitis kriminalinė, juk jis iš Šančių!“ – iš Smorigino juoksis šmaikštusis Vytautas Šapranauskas.

„Smoriginas turi puikius duomenis – talentą, protą, humoro jausmą ir nestandartinį mąstymą! Jam reikėtų turėti kuo daugiau vaikų“, – su šypsena kalbės M. Lučinas, savo pasisakymu sukeldamas griausmingas vedėjų ir publikos ovacijas.

REKLAMA
REKLAMA

Vos pažvelgęs į kitus Šapro bendrus, studijos svečias konstatuos, kad Dž. Siaurusaitis – talentingas tinginys, M. Stasiulis – norėdamas tapti tikru vyru turi išvykti į Estiją, o Šapras – temperamentingas ir pavojingai seksualus!

Pikantiškos fenotipologo įžvalgos apie fantastiškojo Šapro ketvertuko veidus – specialioje Melagių dienos transliacijoje „Stebuklų šalis“ balandžio 1-ąją 19.30 val. per TV3.

J. Smoriginas su V. Šapranausku (nuotr. TV3)J. Smoriginas su V. Šapranausku (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų