REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geidžiamiausių jaunosios Holivudo kartos aktorių Robertas Pattinsonas juokaudamas pasakoja, kad po penkiolikos metų jis niekam nebebus įdomus, o kol kas geriausia priemonė nepervargti nuo šlovės ir nuolatinio dėmesio – darbas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip susitvarko su jį lydinčia šlove, 25 metų aktorius pasakoja, kad šlovė jo nevargina, nes jis supranta, jog tai laikina: „Stengiuosi dirbti ir į nieką nekreipti dėmesio. Taip, šlovė uždaro vienas duris, tačiau atidaro kitas. Žinau, kad jei būčiau nežinomas, būtų smagu, nes niekas negalėtų manęs teisti, bet, kita vertus, tuomet niekam apskritai nerūpėčiau. Kuris variantas geresnis? Tai keistas balansas, reikia rasti aukso vidurį.“

REKLAMA

Vis tik R. Pattinsonas juokdamasis prisipažįsta, kad viena didžiausių jo svajonių yra kada nors gerai pamokyti jo gyvenimą šiandien gerokai apkartinančius įkyrius paparacus.

„Kai visa ta šlovė nuslūgs ir niekam nebebūsiu įdomus, po kokių penkiolikos metų, ir jei tuomet man kelią vėl pastos koks nors atsitiktinis fotografas – aš jį kaip reikiant sumušiu. Turiu galvoje, kad tai padaryčiau tada, kai ta mano nuotrauka jau būtų nieko neverta ir joks žurnalas už ją nebenorėtų mokėti didelių pinigų. O aš pats jau būčiau iššvaistęs visus savo pinigus ir tas sumuštas fotografas, padavęs mane į teismą, nebegalėtų išpešti nė cento“, – juokavo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Didžioji jo šlovės valanda išmušė romantiškoje „Saulėlydžio“ sagoje, o netrukus jį ir vėl bus galima pamatyti didžiuosiuose kino ekranuose, tik šįkart visai kitokiame filme – intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje.

Filme R. Pattinsonas vaidina pagrindinį mergišiaus Žoržo Diurua vaidmenį. Jo kerams juostoje pasiduoda žavingosios Holivudo deivės Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ir Christina Ricci, filme įkūnijančios svarbiausių ir reikšmingiausių Žoržo meilužių vaidmenis.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvos kino teatruose jau birželio 1 d.

Robertas Pattinsonas (nuotr. „Incognito Films“)Robertas Pattinsonas (nuotr. „Incognito Films“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų