REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pergalės 2:0 pirmose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su Marselio „Olympique“ vokiečių Miuncheno „Bayern“ strategas Juppas Heynckesas priekaištų žaidėjams turėjo tik dėl gautų geltonųjų kortelių.

REKLAMA
REKLAMA

„Sakiau žaidėjams, kad Marselio ekipa – kietas riešutėlis, – po dvikovos sakė J. Heynckesas. – Vienintelis dalykas, dėl turiu priekaištų, kad gavome net penkias geltonąsias korteles – per daug rungtynėse, kuriose turėjome aiškią persvarą.“

REKLAMA

Anot jo, net ir įkėlusiai vieną koją į pusfinalį, „Bayern“ komandai anksti kalbėti apie ten būsimą dvikovą su Madrido „Real“. „Dar lieka vienerios rungtynės. Marselyje nėra lengva žaisti ir daugelis komandų čia suklumpa. Tiesiog reikia pasidžiaugti, kad tokiu būdu įgavome daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, – kalbėjo Miuncheno ekipos treneris.

J. Heynckesas pažymėjo, kad pusfinalis su „Real“ jį tikrai pradžiugintų: „Madride vis dar turiu daug draugų ir gerai pažįstu tiek ispanų futbolą, tiek patį „Real“. Tokiose rungtynėse favoritų nebūtų. Būtume pasiruošę šiai dvikovai“.

Atsakomasis ketvirtfinalio mačas vyks balandžio 3 dieną Miunchene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų