• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Panevėžio apygardos valdyba baigė ikiteisminį tyrimą dėl 44-erių metų D. S., kuri įtariama daugiau nei 470 tūkstančių litų iššvaistymu ir daugiau nei 160 tūkstančių litų lėšų pasisavinimu iš mėsos prekyba užsiimančios individualiosios įmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Atskleista, kad per 2011 metų pirmąjį pusmetį, prieš paskelbiant gyvulių supirkimu ir prekyba skerdiena užsiimančios individualiosios įmonės bankrotą, įmonės savininkė D. S. iš kasos  „savo reikmėms“ išmokėjo 470 tūkstančių litų. Pažymėtina tai, kad beveik analogiškos sumos įmonė per savo veiklos laikotarpį nė karto nepervedė nei mokesčių administratoriui, nei socialinio draudimo fondo valdybai.

REKLAMA

FNTT Panevėžio apygardos valdybos tyrėjai išaiškino, kad ir įsiteisėjus teismo nutarčiai dėl individualiosios įmonės bankroto, jos savininkė 2011 metų balandžio ir gegužės mėnesiais per kelis kartus išsimokėjo daugiau nei 160 tūkstančių litų.

Paskaičiuota, kad D. S. „savo reikmėms“ iš bankrutavusios įmonės iš viso pasiėmė daugiau nei 630 tūkstančių litų.

Panevėžio apygardos prokuratūra, organizavusi ikiteisminį tyrimą ir jam vadovavusi, baigtą baudžiamąją bylą perdavė teismui. Ne kartą už įvairius finansinius nusikaltimus teistai individualiosios įmonės savininkei už įvykdytas nusikalstamas veikas gresia baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimas iki dešimties metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų