REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

E. Ostapenka geidė susipažinti su šiauliečio pasturgaliu?

Dainininką Eugenijų Ostapenką sumušęs šiaulietis atskleidė sensacingų intymių detalių – atseit scenos žvaigždė priekabiavęs prie jo pasturgalio!

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas dainininkas ir keliautojas klaipėdietis Eugenijus Ostapenka (35 m.) jau yra buvęs Vilniuje bei Egipte, o užpernai nutarė aplankyti ir iki šiol jam mažai pažįstamus Šiaulius. Kartais dėl savo populiariosios dainos Dviratuku pravardžiuojamas atlikėjas, sako, norėjęs pažiūrėti, kokie čia gyvena jo gerbėjai, kokie vietos papročiai ir įstabios lankytinos vietos.

REKLAMA

Scenos žvaigždė nutarė pradėti nuo pastarųjų. 2010-ųjų gegužės 19-ąją atvažiavęs į Šiaulius, E. Ostapenka nupėdino į restoraną.

Bandė grabinėti?

Čia dainininkas E. Ostapenka susipažino su irgi daug gyvenime pasiekusiu 27 metų šiauliečiu Vytautu Januliu. Ne, pastarasis nėra muzikantas, tačiau jis net 5 kartus teistas, o tai, sutikite, irgi ne eilinis pasiekimas, ne kiekvienam iš mūsų tiek pavyksta.

Ištuštėjus ant restorano staliuko pūpsantiems buteliams, V. Janulis miesto svečią išlydėjo, kad tas galėtų susipažinti su gražiomis Šiaulių vietomis ir vietinių papročiais.

REKLAMA
REKLAMA

Einant per Saulės laikrodžio aikštę, kurios viduryje stovi paauksuota Šaulio statula, V. Janulio žodžiais, E. Ostapenka pabandęs jį apkabinti kiek žemiau liemens ir grabinėti pasturgalį, lyg šis būtų kokia nors geidžiama aplankyti vieta.

Šiaulietiška reakcija

Taigi V. Janulis nedelsdamas Dviratuką – E. Ostapenką supažindino su vyrų graibomų šiauliečių papročiais – taip kelis kartus žiebė grabinėtojui į dantis, kad jis lyg paleistas dviratukas dribo ant šono. Deja, girtas klaipėdietis griuvo labai nesėkmingai – tiesiai ant tvoros su spygliuota viela. Ši keliose vietose perplėšė E. Ostapenkai plaštaką, be to, sudraskė brangią odinę striukę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors ir be didelio džiaugsmo, šitaip E. Ostapenka dar gavo progą susipažinti ir su Šiaulių ligonine – ten jam buvo susiūta plaštaka. Na o mušeiką V. Janulį policininkai areštavo, surašė visą krūvą reikiamų popierių ir perdavė teismui.

Komiškas vaizdelis

E. Ostapenka taip nenorėjo, kad būtų viešinamos intymios detalės, kad išprašė, jog teismo posėdžiai vyktų už uždarų durų. Tik liaudžiai burnų neuždarysi – akimirksniu pasklido kalbos, jog E. Ostapenka į Šiaulius buvęs atvykęs pasismaginti intymiai ir štai kaip liūdnai viskas pasibaigę...

REKLAMA

Dėl to, kad sužalota ranka ilgai nebegalėjo nei... grabinėti, nei groti gitara, E. Ostapenka mušeikai pateikė net 200 000 litų moralinės žalos ieškinį.

Šiaulių miesto teismo uždaruose posėdžiuose išnagrinėjus bylą ir paskelbus nuosprendį, teisme buvo galima pamatyti tikrai komišką vaizdelį. Negalėjai suprasti, kas kaltininkas, o kas – nukentėjusysis. Pastarasis, E. Ostapenka... sėdėjo už grotų, o jį sumušęs šiaulietis V. Janulis iš teismo išpėdino laisvas bei linksmas. Negana to, šeštą kartą nuteistas šiaulietis buvo iškart apspistas žurnalistų ir lyg ką tik sušvitusi estrados žvaigždė vos spėjo dalinti interviu. V. Janulis mielai atskleidė intymias detales, už ką trenkęs į dantis Dviratukui.

REKLAMA

Spjovė į teismą

Teismas, V. Janulį pripažinęs kaltu dėl viešosios tvarkos sutrikdymo, jam skyrė tik metų lygtinį bandomąjį laikotarpį. Vietoj E. Ostapenkos prašytų 200 000 litų teismas iš kaltininko jam priteisė vos 2000 litų moralinės žalos atlyginimo ir dar 700 litų už striukę.

Na o nukentėjėlis E. Ostapenka už grotų pakliuvo dėl kitų savo girtų nuotykių – tik namie, Klaipėdoje.

Pernai rugsėjo 9-ąją E. Ostapenka, vėl padauginęs išgerti, nugriuvo ir užknarkė gatvėje. Už tai policininkai surašė pažeidimo protokolą, o sužvaigždėjęs dainininkas spjovė į Klaipėdos apylinkės teismą, kuris buvo ėmęsis nagrinėti jo bylą, ir neatvyko. Policija buvo įpareigota E. Ostapenką atvežti, bet niekur negalėjo jo rasti. E. Ostapenka jau anksčiau buvo gavęs administracinių baudų už netinkamą elgesį, todėl šįkart teismo ignoruotojui buvo skirta griežtesnė bausmė – 15 parų areštas. Atlikėjas tokį „žiaurų“ teismo sprendimą apskundė aukštesniajai instancijai, bet nieko nepešė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laukia nauji nuotykiai

Belieka konstatuoti, kad E. Ostapenka, tikėtina, serga alkoholizmu, nes padauginęs išgerti jau nuolat įsivelia į kriminalines istorijas.

Pernai birželio 10-ąją, nežinia, ištroškęs aštrių pojūčių ar gelbėdamasis nuo pagirių, jis prarijo net 40 (!) raminamųjų tablečių, o kad poveikis būtų stiprėsnis, užgėrė alumi... Nenuostabu, kad E. Ostapenkai „nuvažiavo protas“ – atvežtas į ligoninę, jis puolė mušti jam padėti bandantį gydytoją. Šį išgelbėjo tik skubiai iškviesti policininkai.

Šita byla jau irgi perduota Klaipėdos miesto teismui, tad E. Ostapenkos laukia nauji šou teismuose, kurie užgožia jo kaip dainininko šou ant scenos.

Sigitas STASAITIS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų