• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Viva Italija!“ – kaip tik tokie šūksniai, pagiriantys visame pasaulyje populiarią Italijos virtuvę, skambės jau šį sekmadienį 17.40 val. TV3 kulinarijos laboratorijoje „Susitikime virtuvėje“. Laidos dalyviai visai netikėtai pateks į linksmą itališką fiestą, kurią surengs šios savaitės lyderiai – draugai kauniečiai Laimutė ir Gediminas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo studijų laikų pažįstami draugai papasakos, kad šią savaitę jie neveikė nieko kito, kaip tik ruošėsi savaitės finalui. „Mes nevalgėm, negėrėm, nemiegojom – tik vis ruošėm valgį!“ – sakys kruopštumu stebinantys kauniečiai.

REKLAMA

Ko gero, visi prie ekranų sėdintys TV3 televizijos žiūrovai puls raitotis rankoves ir kartu su laidos herojais bandys gaminti originalius itališkus patiekalus, kurių šį sekmadienį laidoje tikrai netrūks. Laida pagaliau atskleis intrigą – šį sekmadienį paaiškės, kurie dalyviai pradėjo negailestingą žaidimą dėl pergalės ir ėmėsi dosniai kritikuoti varžovus.

Laimutės ir Gedimino meniu – tradiciniai itališki patiekalai. Užkandžiui jie patieks tikrąją buivolių pieno mocarelą su saulėje džiovintais pomidorais, pagrindiniam patiekalui – rizotą su krevetėmis, o desertui – sluoksniuotos tešlos pyragaitį su kava. Dalyviai laidoje nuogąstaus, kad galbūt pasirinko per lengvai paruošiamus patiekalus, tačiau poros valgiaraštį įvertinę šefai Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius bus kitokios nuomonės. „Pasirinkę ruošti rizotą, dalyviai metė sau itin sudėtingą iššūkį. Šiam patiekalui paruošti reikia daug žinių. Rizotas – ne ryžių košė“, – laidoje griežtai kalbės L. Samėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kuris kulinarinio šou dalyvis apie Laimutės ir Gedimino rizotą atsilieps kaip apie „Koliziejų, kurį puola gigantiška krevetė“, kas kepintos parmos kumpio skonį apibūdins kaip „sudužusio stiklo šukes“? Kuri dalyvė prisipažins, kad „nieko panašaus į tokį užkandį nėra valgiusi" ir garsiai sušuks „bravo, bravo bravo!", o kas nedvejodami ištars: „Meniu turėtų būti kaip moters naktiniai – tik šiek tiek parodyti, o šis meniu man priminė čadrą – nelabai kas pro ją matėsi“?

Kaip „Susitikime virtuvėje“ dalyviams seksis paruošti net tris itališkus patiekalus? Kodėl jie suks galvą dėl mocarelos pateikimo? Ar jaunieji kulinarai klausys, ką jiems patars „Iki“ virtuvės šefas Tomas Rimydis, neseniai su šefų komanda tapęs Baltijos šalių virėjų čempionato nugalėtoju?

Kuo baigsis ši itališka kulinarinė drama − žiūrėkite jau šį sekmadienį, kovo 25-ąją, 17.40 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų