REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romutis, kaip ir dera tokį vardą turinčiam vyrui, labai geras. Negeria, nerūko, moteris labai myli. Tačiau nesiseka jam su jomis. Viena dešrą iš šaldytuvo pavogė, su kita kiaulę per pusę pirko, tačiau savo dalies pinigų ji Romučiui iki šiol nesumokėjo. Tad, matydamas kaip televizijos laida „24 valandos“ sėkmingai vienišiems vyrams suranda nuotakas, kreipėsi Romutis pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jis neįvertino vieno niuanso. Ką iki šiol skaitėte – tai jo paties sukurta versija. O „24 valandose“ dirba patyrusios žurnalistės, kurios aklai nesikliauna žmonių pasakojimais. Tad ir Romučio versija buvo patikrinta. Tada ir pradėjo aiškėti vienas už kitą „gražesni“ faktai. Pirmiausiai griuvo mitas apie jo blaivybę. Kitą dieną netikėtai užsukusi laidos kūrybinė grupė rado vyrą gerokai įkaušusį. Kaimynė papasakojo, kad Romutis ne toks jau ir romus, savo žmoną skriausdavo. Ir pinigus už kiaulę neva iš karto gavo, tik pamiršo arba prisiminti nenori.

REKLAMA

Visgi „24 valandų“ komanda laikosi nuostatos, kad beveik kiekvienas žmogus nusipelno antrojo šanso. Tad pasišovė surasti Romučiui naują gyvenimo draugę. Bet čia Amūras piktai pajuokavo – vyrui į akį ir į širdį krito žavioji „24 valandų“ žurnalistė Gerda, liaudyje „baltuke“ vadinama...

Pavasariu alsuojančios „24 valandos“ 16.40 per LNK ketvirtadienį. Vedėjas Egidijus Knispelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų