REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu Leninas, kaip pasakojama sename anekdote, žmonai sakydavo, kad eina pas meilužę, o iš tikrųjų pats skuosdavo į palėpę mokytis, tai Povilas iš Užkalnių kaimo, pasiuntęs žmoną parnešti bulvių maišo, į svečius pasikvietė meilužę. Povilo žmona Onutė ne tokia kantri, kaip anekdote buvo Vladimiro Iljičiaus išrinktoji, tad ji iš karto paskambino televizijos LNK laidai „24 valandos“.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad Povilas jau seniai užsitraukęs ne tik Onutės, bet ir savo vaikų – dukros bei sūnaus nemalonę. Pastarasis žurnalistei pasakojo, kad tėvui į galvą duoda nuo 16-os metų. Nepadeda. Povilas girtauja, smurtauja, svetimoteriauja. Ir tokiais masteliais, kad jo žmona užrašų knygelėje net vyro meilužių sąrašą turi. Tačiau šį kartą Onutės Povilas, atrodo, „užkibo“ nejuokais. Su meiluže ne tik valandų valandas telefonu kalba, bet ir ketina kraustytis pas ją gyventi.

REKLAMA

Tėvo ir jo vaikų bei žmonos akistata vos nesibaigė muštynėmis. Per daugelį metų nuoskaudų šioje šeimoje susikaupė daugiau negu Nemune vandens per pavasario potvynį. Tokioje situacijoje dažniausiai gelbsti, kaip sakoma, žvilgsnis ir patarimas iš šalies. Šiuo išminties balsu teko būti „24 valandų“ žurnalistei. Atomazga – dukra ir žmona palydėjo Povilą į Panevėžį, pas meilužę. Palydėjo kaip į karą – su ašaromis akyse. Tačiau paaiškėjo, kad tai dar ne istorijos pabaiga...

„24 valandos“ neįtkėtinas geometrines meilės figūras braižo trečiadienį 16.40 per LNK. Vedėjas - Egidijus Knispelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų