REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar esate girdėję, kad moteris visada turi puikiai atrodyti ir niekada nerodyti emocijų, jei nori neatsibosti savo mylimajam. Tačiau jei esate pakankamai artimi su savo antrąja puse, neturėtumėte bijoti būti tokia, kokia esate.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame 6 dalykus, kurių neturėtumėte bijoti daryti savo mylimojo akivaizdoje, jei esate pakankamai artimi ir jei planuojate kartu nugyventi visą likusį gyvenimą.

REKLAMA

1. Būti irzli ir pykti ant jo. Jūs tikriausiai išklausote, jei jūsų mylimasis turi jums priekaištų. Tačiau jei jūs norite jam ką nors pasakyti, jis iškart ima piktintis, kad „visai be reikalo keliate isterijas“. Tačiau neverta dėl to per daug nerimauti. Darnūs santykiai įmanomi tik tada, jei abu partneriai kalbasi atvirai. Problemų iškyla visuose santykiuose, svarbiausia mokėti konstruktyviai apie tai pasikalbėti.

2. Būti irzli ir pykti ant kitų. Ar jūs esate ne iš tų moterų, kuriom viskas visada gerai ir kurios niekada dėl nieko nesiskundžia? Puiku, juk tai reiškia, kad nesate nuobodi! Kai kurios moterys vengia savo mylimojo akivaizdoje apkalbėti bendradarbį, kuris ją šiandien įžeidė, ar autobuso vairuotoją, kuris atidavė per mažai grąžos už bilietėlį, nes nenori būti palaikytos niurzgomis. Tačiau jei norite vyro, kuris būtų su jumis ne tik tada, kai jums gerai, turite nebijoti pasidalinti su juo ir neigiama patirtimi. Be to, jūsų mylimasis tikrai žavėsis moterimi, kuri neleidžia niekam lipti jai ant galvos.

REKLAMA
REKLAMA

3. Verkti. Moterys dažnai kritikuojamos dėl to, kad yra per daug emocionalios. Kai apsiašarojate žiūrėdama melodramą galite save teisinti, kad tiesiog esate moteris. Tačiau kai kurios moterys apsiašarojusios kažkodėl jaučiasi nejaukiai prieš savo antrąsias puses. Norite tikėkite, norite ne, bet jūsų vyrui patinka, kad esate moteris. Jam galbūt net malonu, kad jo mylimoji yra tokia artima, kad gali be jokio vargo apsiašaroti jo akivaizdoje. Ir dar geriau jis pasijaus, jei turės progą jus apkabinti ir nuraminti.

4. Parodyti, kad šiek tiek savimi nepasitiki. Net labai savimi pasitikinčios moterys tam tikrose situacijose savimi nepasitiki ir nė viena nuo to nėra apsaugota. Kiekviena moteris kartais jaučiasi negraži ar per stora. Kiekvienai moteriai kartais reikia išgirsti, kad ji yra mylima ir vertinama. Neturėtumėte bijoti pasakyti savo mylimajam, kad ir jūs ne visada savimi pasitikite, kad ir jums kartais reikia, kad jis jus apkabintų, nuramintų ir pasakytų, kad esate nuostabiausia moteris pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Būti susivėlusi ir nepasidažiusi. Ar manote, kad yra tokių moterų, kurios savo vyrams niekada nepasirodo nepasidažiusios ir nesusišukavusios? Na, gal tokių moterų ir yra. Tačiau nepamirškite, kad jei vyras kartais mato jus nepasidažiusią ir nesusišukavusią, jis supranta, kad įsileidžiate jį į savo asmeninę erdvę, o tai jus tik suartina.

6. Sirgti. Daugeliui moterų nesmagu, kai užpuola sloga, ji karščiuoja ir kai be krūvos nosinaičių negali žengti nė žingsnio. Jaudinatės tikrai be reikalo. Jei su savo mylimuoju ketinate praleisti visą likusį gyvenimą, jis turi žinoti, kad ir jūs esate žmogus, taigi ir kartais sergate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų