REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Tai baisiausia diena mano gyvenime“, - prisiminęs šeštadienį Anglijos taurės ketvirtfinalio rungtynėse vykusią dramą kalbėjo kraupaus įvykio liudininkas „Tottenham Hotspur“ saugas Rafaelis van der Vaartas.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos taurės ketvirtfinalio rungtynėse Totenhame „Bolton Wanderers“ futbolininkas 23 metų Fabrice'as Muamba 41-ą žaidimo minutę susmuko aikštės viduryje – sustojo širdis.

REKLAMA

33 rungtynes už Anglijos jaunimo iki 21 metų rinktinę žaidęs F. Muamba dešimt minučių aikštėje buvo gaivinamas, kol galiausiai jo širdis vėl pradėjo plakti. Kai daugelis futbolininkų sudėjo maldai rankas, teisėjas Howardas Webbas nutraukė rungtynes esant rezultatui 1:1.

„Fabrice'as guli nejudėdamas ant žolės ir esi bejėgis. Sukalbėjau už jį maldą ir pagalvojau apie jo šeimą ir mažą sūnų. Stadione žmonės sureagavo gražiai – visi šaukė Muambos vardą“, - pasakojo R. van der Vaartas.

Konge gimusiam ir 11 metų į Londoną atvykusiam F. Muambai ligoninėje buvo dirbtinai sukelta koma. „Per artimiausią parą viskas turėtų paaiškėti. Būklė kritiška, bet su Dievu gal jam pavyks išsikapstyti“, - sekmadienį vėlai vakare kalbėjo Boltono ekipos strategas Owenas Coyle'as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų