REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje, Briansko mieste, jau daugiau kaip savaitę gausios policijos ir savanorių pajėgos ieško devynių mėnesių mergaitės. Ania Škapcikova buvo pagrobta kovo 11-osios vakarą, tačiau aptikti jos pėdsakų vis dar nepavyksta, rašo newsru.com.

REKLAMA
REKLAMA

Policija netgi paskelbė, kad jei mergaitė būtų palikta bet kurioje gydymo įstaigoje, kur nėra filmavimo kamerų, tai savanoriškai padaryti sutikę asmenys nebūtų baudžiami.

REKLAMA

Už naudingą informaciją, galinčią padėti surasti kūdikį, taip pat laukia solidus atlygis – net milijono Rusijos rublių premija (apie 90 tūkst. litų)

Mergaitė dingo kovo 11-osios pavakarę, kai jos mama paliko ją vežimėlyje ir trumpam užėjo į zoologijos prekių parduotuvę. Tamsiai rudas vaikiškas vežimėlis vėliau buvo rastas tuščias vieno daugiabučio namo laiptinėje.

Pradingusi mažoji Ania buvo aprengta rožiniu kombinezonu ir balta megzta kepure. Kartu su ja dingo ir žalios bei oranžinės spalvų languotas pledas.

REKLAMA
REKLAMA

Paieškoms buvo mestos gausios policijos pajėgos – daugiau nei tūkstantis pareigūnų. Jiems talkina dingusių vaikų ieškančios organizacijos Liza Alert“ darbuotojai bei savanoriai vietos gyventojai. Mieste kabinami skelbimai, policija apklausia liudininkus.

Vis dėlto dingusios mergaitės pėdsakų aptikti vis dar nepavyko.

Motinos veiksmai, kad ji prie parduotuvės durų paliko kūdikį be priežiūros, nėra kvalifikuojami kaip nusikaltimas ar pavojaus sukėlimas – esą situacija pati savaime mergaitei pavojaus nekėlė, o ją pagrobė tretieji asmenys, kurie ir laikomi nusikaltėliais.

Plečiant paieškų ratą policija atskleidė ir ne vieną anksčiau įvykdytą nusikaltimą. Per paskutines kelias dienas buvo rastas 31 be žinios dingęs žmogus, šeši iš jų – nepilnamečiai bei dvi aukštųjų mokyklų studentės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų