REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Rūpintojėlės blefas“. Seimo pirmininkės Irenos Degutienės kalbos apie pirmalaikius rinkimus ir graudenimai, apkartinti jos šeimos narių interesų pėdsakais banke „Snoras“, klibina tautos mamytės įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Liudijimas per atstumą užtikrina ramybę“. Gali būti, kad po kelerių metų Lietuvos teismuose veidus po kaukėmis slepiantys saugomi liudytojai ir jų sargybiniai taps retenybe. Tokie spėjimai laužti ne iš piršto.

REKLAMA

Dainų konkursas „Eurovizija“ kasmet kelia daug įdomių klausimų: kas dalyvaus, kaip bus balsuojama ir kiek tai kainuos. Kokia „Eurovizijos“ kaina Lietuvai? Apie tai skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“ žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Eurovizijos“ kaina Lietuvai“.

Beveik prieš metus iš Klaipėdos į Vilnių gyventi ir dirbti persikrausčiusiam aktoriui Vytautui Anužiui tebeskauda širdį dėl apmirusio pagrindinio uostamiesčio židinio – Klaipėdos dramos teatro. Apie tai su aktoriumi kalbasi „Spindintis gyvenimas“.

REKLAMA
REKLAMA

Žemei graso naujas asteroidas – sako rubrika „Ateities pranašai“. Mokslininkai atidžiai stebi asteroid 2011 AG5, kuris 2040 metų vasario 5 dieną gali susidurti su Žeme, orbitą.

„Automanijos“ rubrikoje – tečiasis „BMW“ hibridas pentosios klasės sedanas. Žurnalas „Autocar“ išbandė alternatyvą tradiciniams benzininiams ir dyzeliniams sedanams.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų