REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio mėnesį internete nutekėjo pirmosios naujo 2013 m. „Hyundai Santa Fe“ galinės dalies nuotraukos, o dabar korėjiečiai pristato šio vidutinio dydžio SUV modelio profilio ir priekinių panelių nuotraukas, taigi publikos vaizduotei jau paliekama nedaug laisvės.

REKLAMA
REKLAMA

Kodiniu DM pavadinimu Korėjoje įvardinamas „Santa Fe“ yra naujausias gamintojo modelis, kuriame pritaikyta „Hyundai“ taip vadinama „organinės skulptūros“ dizaino kalba, tačiau tuo pat metu pasirinktas agresyvesnis stilius, kurį patys jo kūrėjai apibūdina kaip „audringas briaunas“. Centriniu dizaino elementu išlieka šešiakampio formos radiatoriaus grotelės, o dviejų atspalvių kėbulo apdaila ir platesni buferiai priekyje ir gale sukuria futuristinio miesto stiliaus SUV įvaizdį.

REKLAMA

„Hyundai Santa Fe“ (nuotr. Gamintojo)„Hyundai Santa Fe“ (nuotr. Gamintojo)

Šoninė kėbulo linija atrodo dinamiškiau, suteikia naujajam modeliui aerodinimiškesnio automobilio išvaizdą. „Santa Fe“ ilgą laiką buvo prabangiausias „Hyundai“ padidinto pravažumo modelis, taigi natūralu, kad būtent su juo pristatomos naujos kartos korėjiečių SUV dizaino užuominos. Informacijos apie variklių gamą kol kas nėra, tačiau sklando gandai, kad vienu iš motorų joje bus turbininis 2,0 litrų, keturių cilindrų agregatas išvystantis 274 AG ir 364 Nm sukimo momentą.

Nuo debiuto 2000 m. viso pasaulio rinkose buvo parduota 2,56 mln. „Santa Fe“ automobilių. Naujos kartos modelis debiutuos balandžio pradžioje vyksiančioje Niujorko automobilių parodoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų