REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net po daug diskusijų sukėlusių Baudžiamojo kodekso pataisų jame liko spragų, palankių tiems, kurie siekia vilkinti baudžiamųjų bylų nagrinėjimą teismuose ir taip išvengti atsakomybės. Kadangi įstatymų pataisos atgaline tvarka negalioja, senatis vis dar gelbėja ir susikompromitavusius valdininkus, politikus, ir nusikalstamų grupuočių narius. Apie tai skaitykite straipsnyje „Byloms vilkinti galimybių dar liko?“ Akistata.

REKLAMA
REKLAMA

10 mln. litų laimėti siūlanti „Žalgirio loto„ pati aiškinasi teismui dėl milijoninės skolos. Ieškinį pateikusi reklamos agentūra „Open Agency“ abejoja šio loterijos organizatoriaus skaidria finansine veikla, rašo „Lietuvos rytas".

REKLAMA

Valstybės garantuojamą paramą našlaičiams Pakruojo rajone gyvenantys trys nepilnamečiai trečią mėnesį mato tik popieriuje. Jie gyvena iš močiutės menkos pensijos prisidurdami 150 litų valstybės skiriamų vaiko pinigų, rašo „Šiaulių kraštas“.

Daugelio jaunuolių geidžiamos ir prestižinėmis laikomos specialybės toli gražu negarantuoja, kad pabaigus studijas neteks peržengti darbo biržos slenksčio. Statistika byloja, kad šiandien uostamiestyje darbdaviai graibsto ne teisininkus, ekonomistus, o suvirintojus ar tolimųjų reisų vairuotojus.

"Klaipėda"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų