REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šylant orams, sveikatingumo ir grožio centrų atstovai rengiasi įtemptesnei tarpusavio konkurencinei kovai dėl klientų.

REKLAMA
REKLAMA

Ne kurortuose šias paslaugas teikiantys specialistai sako, kad, norint atsipūsti, dažnai visai nebūtina važiuoti į kurortus – analogiškas paslaugas neretai esą galima gauti ir regionuose, nebūtina lėkti kelis šimtus kilometrų į Palangą ar Druskininkus.

REKLAMA

„Ten vis tiek yra daugiau orientuota į sanatoriją, o nuo tarybinių laikų jie turi truputį kitokias tradicijas. Manau, kad išgyvendinti tai nėra taip lengva, didžiulė konkurencija, kainos nuleidimas, jis sukelia didžiulį tempą ir tada nukenčia kokybė“, – sako viešbučio „Romantic“ direktorė Dalia Kuklierienė.

Tik liaudiškas priemones: žoleles, medų, gintarą, molį procedūroms naudojančio šio sveikatingumo centro atstovai įsitikinę, kad paslaugų kaina turi atitikti kokybę, o ją suteikti reikėtų taip, kad klientas nesigailėtų pinigus išleidęs.

REKLAMA
REKLAMA

„Jauni žmonės, porelės atvažiuoja, renkasi ritualus, ateina moterys, kurios dirba tokį gana atsakingą darbą, ateina vyrai, kurie lygiai taip nori save palepinti ir atsigauti“, – tvirtina D. Kuklierienė.

Kito sveikatingumo centro darbuotojai teigia, jau kelerius metus klientų   stygiaus nejaučiantys: čia jie atvyksta iš visos Panevėžio apskrities. Dabar populiariausios liekninamosios   procedūros.

„Būna sausį, vasarį, po žiemos ir pavasarį, va kas nori pasiliekninti, pasidailinti savo linijas. Labai populiarūs yra masažai, kiekvienam žmogui bent jau kartą per metus reikia pasidaryti kursą masažų“, – sako SPA „Rožynas“ administratorė Jurgita Perlavičienė.

Vis labiau šylant orams, tikimasi sulaukti norinčiųjų pasidaryti manikiūrą ir pedikiūrą.

Zina PAŠKEVIČIENĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų