REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena geriausių Lietuvos klasikinių sportinių šokių atstovių – 32 metų Edita Daniūtė-Vasiliauskienė – traukiasi iš profesionalaus sporto. Apie tai ji paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“, o portalui Balsas.lt šią informaciją patvirtino šokėjai artimas šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Italijai su šokių partneriu Mirko Gozzoli beveik 2,5 metų atstovavusi E. Daniūtė sprendimą priėmė dėl nesibaigiančios rutinos – sveikatos problemų, alinančių treniruočių, varginančių kelionių ir noro daugiau dėmesio skirti šeimai.

REKLAMA

E. Daniūtė yra daugkartinė Lietuvos standartinių šokių čempionė, Europos čempionato laimėtoja, buvusi Jūratės ir Česlovo Norvaišų, Kauno sportinių šokių klubo „Sūkurys“ vadovų, auklėtinė.

Su Arūnu Bižoku poroje E. Daniūtė šoko 16 metų – jie tapo daugkartiniais Lietuvos, Europos ir pasaulio mėgėjų čempionais. Edita po motinystės atostogų 6 mėnesius šoko su italu Angelo Madonia, kol galiausiai sėkmingai stojo į porą su kitu italu M. Gozzoli.

REKLAMA
REKLAMA

Su italu ji kelis kartus tapo pasaulio standartinių šokių profesionalų vicečempione, užleidusi pirmąją vietą savo buvusiam partneriui A. Bižokui ir Katiušai Demidovai. Pernai rudenį ji tapo Europos čempione.

Su vyru Mindaugu ji augina 4 metų dukrą Evitą, turi savo vardo šokių mokyklą. Ji taip pat žinoma iš televizijos šokių projekto „Šok su manimi“, kur ne vienus metus sėdi prie teisėjų komisijos stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų