REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais 5 kartus padidinęs skrydžių programą į Austrijos kurortus, tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR šiandien džiaugiasi 100 procentų įgyvendinęs užsibrėžtus tikslus. Įmonės Pardavimų departamento vadovas Evaldas Malakauskas sakė, kad šią žiemą buvo įvykdyta visa Austrijos programa: „Slidinėjimo sezonas šiemet mums buvo tikrai intensyvus ir džiuginančiai populiarus. Pastaruoju metu atsiranda vis daugiau kalnų mylėtojų.“

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi profesionalūs slidininkai savo slidinėjimo išvykoms ruošiasi iš anksto, kelionių į Austriją pardavimai buvo pradėti dar praėjusių metų rugpjūtį, o jau vasario 25 d. bus vykdomas paskutinis šio sezono skrydis. Net 1250 turistų susigundė galimybe savo jėgas patikrinti ir pasitreniruoti įvairaus sudėtingumo slidinėjimo trasose ar tiesiog pasimėgauti kalnų oru ir įspūdinga, įkvepiančia gamta.

REKLAMA

Paklaustas, kokio amžiaus žmonės dažniausiai vyko slidinėti, E. Malakauskas teigė, kad daugiausiai vyko suaugusiųjų grupės: „Atsižvelgus į užsakymus, galima sakyti, kad turistų amžius svyravo nuo 20 iki 50 metų“.

„Šiemet populiariausi buvo itin gerai prižiūrimomis kalnų slidinėjimo trasomis ir nepriekaištingai suplanuotomis keltuvų sistemomis garsėjantis Cel am Zė bei Gaštaino slėnio kurortai, siūlantys galimybę ne tik slidinėti, bet ir pasimėgauti gydomaisiais mineraliniais šaltiniais“, – sakė Austrijoje dirbantis TEZ TOUR kelionių vadovas Artūras Liudkevičius. Kiti kurortai, pasak pašnekovo, verti ne mažesnio dėmesio, nes siūlo veiklos įvairovę, žavi miestų architektūra ir įspūdinga gamta.

REKLAMA
REKLAMA

„Austrijos kurortuose mūsų gidai turistams pataria, padeda išsinuomoti slides ar papasakoja apie trasas“, – kalbėjo A. Liudkevičius. Neapsiribojant vien keleivių skraidinimu ir apgyvendinimu, klientams buvo siūloma itin aktuali paslauga – nemokamas slidinėjimo inventoriaus gabenimas.

Kalbant apie kelionių į Austriją pardavimus, proporcingai pagal gyventojų skaičių Lietuvos biuras buvo antras pagal aktyvumą visame tarptautinio kelionių organizatoriaus tinkle. „Atsižvelgiant į šių metų rezultatus, akivaizdu, potencialo plėsti kitų metų programą tikrai yra, – komentavo E. Malakauskas. – Vertinsime perspektyvas, stebėsime rinką ir, tikėtina, stiprinsime pajėgumus bei didinsime kelionių į šią šalį pasiūlą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų