• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant paskutinėms treniruočių stovyklos Ispanijoje rungtynėms prieš „Strømsgodset“, kurios įvyks trečiadienį, FK „Ekrano“ gynėjas Giedrius Tomkevičius teigė, jog norėtų baigti stovyklą pergale bei į Lietuvą grįžti pakilios nuotaikos. Apie pasiruošimą sezonui, nuovargį bei pralaimėjimus žaidėjas mintimis pasidalino po antradienio pirmosios treniruotės, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

- Kuo skiriasi šių metų pasiruošimas sezonui nuo pernykščio?

- Manau, šiemet yra lengviau, kol kas nėra naujų žaidėjų, mažai kas išėjo, sudėtį išlaikėme tą pačią. Dukart teko išvažiuoti į Ispaniją, tai irgi yra pliusas. Turime puikias sąlygas ruoštis naujam sezonui: geros aikštės, šiltas klimatas, suderintas visapusiškas maistas, padedantis atgauti jėgas. Sakyčiau, šiemet situacija yra geresnė nei pernai.

REKLAMA

- Nesėkmės prieš Norvegijos komandas, varžovai buvo išties visa galva pajėgesni už Lietuvos čempionus?

- Be abejo, trys pralaimėjimai iš eilės nedžiugina, bet žinome savo tikslą, žinome, kur turime tobulėti, kur slypi klaidos. Varžovai buvo stipresni nei A lygos komandos, privertė mus aikštėje žaisti žymiai greičiau, ypač priimant sprendimus. Tai ateityje duos mums naudos.

- Liko paskutinės varžybos trečiadienį prieš „Stromsgodset“, ar jaučiasi nuovargis rungtyniaujant kas dvi dienos?

REKLAMA
REKLAMA

- Poilsio turėjome ne vieną, o dvi dienas. Matyt, varžovai dirba ne mažiau, nei mes, nemanau, jog jie turės daugiau jėgų už mus. Norime stovyklą baigti pergale. Matysime, kaip seksis.

- Ne už kalnų ir A lygos sezonas, domiesi kitų klubų reikalais?

- Taip, seku informaciją internete kaip sekasi ruoštis sezonui kitoms A lygos komandoms. Tai juk „savas kiemas“. Domiuosi, kaip kas sužaidė, kas mušė įvarčius. Nenutolstu nuo A lygos reikalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų