REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nusikaltėliai, naudodami ginklus ir kitas priemones, plėšia vienišus žmones.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį į Zarasų rajone, Salako miestelyje, gyvenančios 87 metų šeimininkės butą, esantį Dūkšto gatvėje, įsiveržė vyriškis.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltėlis pateko į namus išlaužęs durų sklendę. Prikišęs prie moters kaklo ginklą, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei 580 litų. Materialinis nuostolis – 750 litų. Policija paskelbė įtariamojo paiešką.

REKLAMA

Dar vienas panašus nusikaltimas užregistruotas Kaune. Sekmadienio rytą į Savanorių prospekte esantį butą užėjo iš matymo pažįstamas vyriškis. Nespėjus šeimininkei atsipeikėti, šis permetė moteriai per kaklą laidą ir ėmė smaugti, reikalauti pinigų.

Moteris padavė jam banko kortelę, bet plėšikas prigriebė ir du mobiliojo ryšio telefono aparatus. Kai nusikaltėlis ėmė sprukti, šeimininkė iškvietė policiją, tačiau pareigūnai nespėjo sulaikyti įsiveržėlio. Paskelbta jo paieška.

Dar vienas žiaurus nusikaltimas užregistruotas Šilutėje. Į butą, esantį Sodų gatvėje, užėjo penki jaunuoliai. Neprašyti svečiai sumušė moterį ir pagrobė dvi auksines grandinėles, kurių vertė siekia 9000 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų