• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nesėkmę patyrusio kruizinio laivo „Costa Concordia“ kapito Francesco Schettino plaukuose tyrėjai rado kokaino pėdsakų. Visuomenės informavimo priemonės būtent jį laiko kaltu dėl katastrofonos, kurioje žuvo keliolika žmonių, o milžiniškas kruizinis laivas ėmė skęsti. F. Schettino papiktino visuomenę ir savo poelgiu, kai palikęs laivą anksčiau nei jo keleiviai puolė gelbėtis, rašo newsru.com.

REKLAMA
REKLAMA

Apie naujus tyrimo rezultatus ir kokaino pėdsakus kapitono plaukuose pranešė „Sky News“. Žurnalistus informavo kruizinio laivo katastrofą išgyvenusius atstovaujantis advokatas. Pabrėžiama ir tai, kad eskpertas, prokurorų liepimu atlikęs tyrimus dėl narkotikų, pėdsakų nerado. Kvaišalų pėdsakų nebuvo rasta ir kapitono šlapime. Dėl tokių dviprasmiškų parodymų aukų gynėjai prašo atlikti pakartotinius tyrimus, kad būtų išvengta klaidos.

REKLAMA

52 metų lainerio kapitonui šiuo metu yra paskelbtas namų areštas, o tyrimas vyksta dėl jo kaltinimo netyčinėmis žmogžudystėmis ir laivo palikimo.

Skelbiama, kad draudikams ši lainerio katastrofa gali kainuoti apie 1 mlrd. JAV dolerių, o tyrėjai ir gelbėtojai iki sausio pabaigos buvo radę 17 katastrofos aukų kūnų.

Taip pat skaitykite:

Laivo katastrofą galėjo sukelti elektros tiekimas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų