REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus teniso akademijos auklėtinis Lukas Mugevičius skina pergales Moldovos sostinėje Kišiniove šiuo metu vykstančiame „Trofeul D. Sturdza 2012“  teniso turnyre, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

112-oji pasaulio 18-mečių raketė antrosios kategorijos teniso turnyre vertinamas kaip trečias pagal pajėgumą teniso žaidėjas. L. Mugevičius jau pateko į šio turnyro ketvirtfinalį.

REKLAMA

Lietuvis tenisininkas pirmajame etape 7:6, 6:4 nugalėjo 217-ąją pasaulio aštuoniolikamečių raketę britą Billy Harrisą. Kitą savo varžovą, baltarusį  Maksimą Joršą (346 klasifikacijoje), lietuvis tiesiog sutriuškino 6:1, 6:0. Šiandien ketvirtfinalyje L. Mugevičius susitiks su prancūzu Calvinu Hemery, kuris yra 170-asis klasifikacijoje.

Kol kas puikiai Vilniaus teniso akademijos auklėtiniui sekasi ir dvejetų varžybose. Luko ir brito Thomaso Colautti (156 raketė) pora taip pat pateko į turnyro pusfinalį. Pirmą etapą lietuvis ir britas 6:3, 6:4 nugalėjo rusą Aleksandrą Spiriną ir amerikietį Julianą Zlobinsky, antrą – 6:2. 6:4 rumunus Iustiną Baciu ir Arturą Culicovschį.

Pusfinalyje lietuvio ir brito varžovai bus tas pats prancūzas C. Hemery ir italas Matteo Donatti. Lietuvio ir brito pora vertinama, kaip trečia pagal pajėgumą turnyre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų