REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Biržuose Vytauto gatvės penkiaaukščio namo palangėje gulinčią moterį dar neišaušus pastebėjo šunį vedžioti išvedęs vyras. Tik naktinukais ir chalatu vilkinčios ir iš pažiūros itin tvarkingos moters kūną bei iš burnos išsiveržusį kraują jau buvo sustingdęs šaltis.

REKLAMA
REKLAMA

Iškviesti policijos pareigūnai fiksavo mirusiosios galvoje matomas žaizdas, ieškojo galinčių atpažinti žuvusiąją. Kadangi moteris vilkėjo tik lengvus kambarinius drabužius, buvo aišku, kad spiginančiame šaltyje ji atsidūrė anaiptol ne išėjusi pasivaikščioti.

REKLAMA

Žmonėms pradėjus keltis ir pro langus pamačius policijos automobilį bei pareigūnus, atsirado kaimynų, tvirtinusių, kad žuvusioji yra panaši į penktajame aukšte gyvenančią senutę.

„Labai panaši į Marceliutę. Neturėjusi vaikų ir palaidojusi vyrą ji liko vieniša. Buvo tokia rami, labai tvarkinga ir pagal amžių labai graži. Ją prižiūrėjo kitame name gyvenanti Stasė Milišauskienė", - kalbėjo kieme buvusi namo gyventoja.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus pasirodė minėtoji senutės Marcelės globėja, kurią telefonu iškvietė namo komendantas Bronius Juknevičius. Moteris atpažino žuvusiąją.

Ankstų penktadienio rytą takeliu tarp Vilniaus ir Vytauto gatvių ėję žmonės išvydo kraupų reginį - ant suledėjusios žemės gulintį mirties bei šalčio sustingdytą senolės kūną.

Lydima pareigūnų globėja nuėjo į penktajame aukšte esantį butą, kuriame gyveno Marcelė. Globėjai atrakinus duris visi pamatė, kad be galo švaraus ir tvarkingo buto balkono durys praviros. Ant sofos buvo padėtas raštelis, nepalikęs abejonių, kad mirtinam šuoliui iš balkono senolė pasiryžo pati.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Redakcijos žiniomis, Marcelė rašė nieko nekaltinanti, tačiau neradusi savo paso.

Visus raktus ir kitus būtinus daiktus moteris buvo tvarkingai išdėliojusi matomoje vietoje.

Ašaromis apsipylusi globėja sakė, kad dar trečiadienį ji išskalbusi Marcelės drabužius, o ketvirtadienį kaip tik pas ją nebuvusi, nes teko eiti pas dantų gydytoją.

Laiškanešė sakė nešdavusi Marcelei pašalpą ir labai nustebusi, kad šį mėnesį pašalpos senutei jau nebuvo. „Gal nebeskyrė?" - abejojo laiškanešė.

Pasak kaimynų, Marceliutės amžinatilsį vyras buvo labai geras batsiuvys. Jis esą ir išlaikęs moterį, su kuria gražiai gyvenę.

Šiurpios mirties apstulbinti žmonės apie Marcelę išsakė labai gerų žodžių. Marcelės Grajonienės gyvenimas nutrūko sulaukus 87 - erių metų.

Senutės butas liko globėjai, kuri ir rūpinsis laidotuvėmis.

Alfreda Gudienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų