REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Kaip „dekubilizuoti“ Lietuvą“. Premjeras Andrius Kubilius kartoja nenorįs populiarumo, o tauta tenkina jo norą – reitingai dugne. Kas pasikeistų, jei premjerą išstumtų opozicija?

REKLAMA
REKLAMA

Rinkimai jau ne už kalnų, o dabartinė Lietuvos padėtis neretai priverčia susimąstyti, ką gero šaliai padarė dabartinė valdžia. Paprastai ir aiškiai įvertinti dabartinę Lietuvos ekonominę padėtį ir valdančiosios daugumos laimėjimus per šią kadenciją „Balsas.lt savaitė“ paprašė Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho. Interviu su politiku skaitykite rubrikoje „7 dienos“.

REKLAMA

Taip pat šioje rubrikoje – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Cirkas lošimų rinkoje“. Lošimų reguliavimo įstatymas yra pasenęs. Naujasis įstrigo politikų erdvėje, o Generalinė prokuratūra užsiima dalykais, primenančiais kvailiojimą.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Nusikaltėlius stabdo netikras kraujas“. Pasaulyje nusikalstamumas nuolat mažėja. Kuo daugiau smurto televizijoje, tuo mažiau jo realiame  gyvenime?

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu tarp verslo įmonių itin sparčiai plinta paslaugų pirkimas iš išorės arba verslo procesų valdymo nuoma. Informacinėms technologijoms tai irgi naudinga. Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su IT sprendimus siūlančios įmonės „Iteks“ infrastruktūros konsultantu Deividu Bargaila.

Mokslininkai priėjo išvadą, kad apie kitas žvaigždes skriejančios planetos yra ne išimtis, o taisyklė. Apie tai rašo rubrika „Ateities pranašai“.

„Kai primena apie amžių, atsakau, kad man tik 50 metų“ – šypsosi dainininkas Gytis Paškevičius. „Spindinčiame gyvenime“ skaitykite interviu su populiarumo nestokojančiu dainininku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Automanijos“ rubrikoje – „Toyota“ genialumas ir paprastumas. Vairavimo entuziastai „Toyota GT 86“ tikrai pamėgs, jei nesirinks versijos su automatine pavarų dėže. Taip teigė žurnalo „Autocar“ ekspertai, kurie išbandė šį kupė.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų