REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei kas nors pasiūlytų tau išsirinkti restoraną pagal horoskopą, palaikytum tai dar viena nesąmone – populiariu ir iš piršto laužtu patarimu. Vis dėlto, žvilgtelėkime giliau. Jei tiki, kad gimimo data lemia žmogaus charakterį ir pomėgius, restorano pasirinkimas taip pat gali būti lemtas prigimties. Kas žmogui svarbiau – užkąsti draugų kompanijoje ar pasimėgauti gurmaniškais patiekalais? Kokie būtent patiekalai arčiausiai širdies – jūros gėrybės ar lietuviški cepelinai? Visa tai lemia ne tik šeimoje suformuoti įpročiai, bet ir... gimimo data.

Jei kas nors pasiūlytų tau išsirinkti restoraną pagal horoskopą, palaikytum tai dar viena nesąmone – populiariu ir iš piršto laužtu patarimu. Vis dėlto, žvilgtelėkime giliau. Jei tiki, kad gimimo data lemia žmogaus charakterį ir pomėgius, restorano pasirinkimas taip pat gali būti lemtas prigimties. Kas žmogui svarbiau – užkąsti draugų kompanijoje ar pasimėgauti gurmaniškais patiekalais? Kokie būtent patiekalai arčiausiai širdies – jūros gėrybės ar lietuviški cepelinai? Visa tai lemia ne tik šeimoje suformuoti įpročiai, bet ir... gimimo data.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepasikliauk šiais patarimais aklai. Jei tau horoskopas siūlo sušio barą – tai dar nereiškia, kad sušiai tau patiks. Kartais prasta restorano virtuvė sugadina net ir geriausią pasimatymą. Ir tuo atveju paslaptis tikrai slypi ne žvaigždėse, o tavo lėkštės turinyje.

REKLAMA

Ir vis dėlto jei Valentino dieną (ar bet kurią kitą iš likusių 364 dienų) suksi galvą, kokį restoraną pasirinkti – verta pasidomėti, ką Tau ir Jam siūlo žvaigždės.

Avinas. Tai nuotykių ieškantis avantiūristas, kurio visur daug. Vienas iš Avinui reikalingiausių elementų maiste – geležis. Todėl šio ženklo žmonės mėgsta gerus, kokybiškus kepsnius. Jų stichija – ugnis. Taigi dar geriau, jei kepsnys paruoštas ant žarijų – pavyzdžiui, jautienos didkepsnis ar šašlykas. Štai kodėl geriausias pasirinkimas – puikiais kepsniais garsėjantis restoranas, kur daug žmonių ir nepriekaištinga aptarnavimo kokybė.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jam labiausiai patiks prabangiame restorane su ilgu gerų vynų sąrašu. Pasak astrologų, Jautis – bene jausmingiausias ženklas, todėl jam labai svarbu patirti intensyvių skonio pojūčių. Tiesa, geriau tas intensyvumas reikštųsi tradiciniuose patiekaluose, per daug egzotikos Jautį atbaido. Beje, jaučiams taip pat svarbus desertų meniu. Idealu jei jame gausu skanėstų su šokoladu – Jaučiai labiau nei bet kuris kitas ženklas vertina gerą šokoladą.

Dvyniai. Šio ženklo atstovams patiks restoranas, kurio valgiaraščio pagrindas – lengvi, neapsunkinantys nei kūno, nei minčių patiekalai. Daug lengvų užkandžių Dvyniams – kaip tik tai, ko reikia. Taigi puikiai tiks restoranas, kur galima paragauti daug ir įvairių patiekalų, bet porcijų dydį įmanoma pasirinkti savarankiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Šio ženklo atstovams labiausiai patiks madingiausiame restorane ar klube. Apie ką šiuo metu daugiausia kalbama? Drąsiai ten ir eikite. Svarstyklėms gyvybiškai svarbu sukiotis madingoje erdvėje, jos dievina naujus pojūčius. Tiesa, joms taip pat svarbu, kad restoranas būtų preciziškai švarus, tvarkingas, patiekalai paserviruoti ištaigingai. Idealu jei šiame restorane atmosfera bus pripildyta erotikos ir jausmingumo.

Skorpionas. Skorpionams patinka į restoraną išsiruošti kaip į ypatingą įvykį: jie puošis, nusiteiks nepaprastam vakarui. Restorane jie pageidaus kuo daugiau privatumo. Vienas prie kito sugrūsti staliukai, triukšmingi kaimynai pašonėję – visa tai gali ne juokais sugadinti vakarą šio ženklo atstovams. Todėl idealiai tiks vieta, kur staliukus galima rinktis jaukiose nišose, kur tvyro prieblanda. Valgiaraštis – pageidautina prabangus klasikinis.

REKLAMA

Šaulys. Juos sužavėtų pasimatymas restorane, siūlančiame paragauti autentiškų kitos šalies virtuvės patiekalų. Šauliai dievina keliones, tad jei šiuo metu nesate išsiruošę į Puerto Riką ar Adisabebą, užsukite bent jau į tokį restoraną, kur kitus kraštus ir kitas kultūras galėtumėte pažinti per skonį. Suši baras, kinų virtuvė, užeiga, kur siūlo tikrą uzbekišką plovą – kaip tik tai, ko reikia.

Ožiaragis. Rinkdamiesi restoraną Ožiaragiai šiek tiek panašūs į Liūtus. Jiems svarbu ne tiek jų pačių skonis ir pomėgis, kiek socialinio statuso išraiška. Eidami į restoraną jie trokšta užsidėti pliusiuką: buvau ten, mačiau, ragavau. Taigi jie trokšta aplankyti madingiausias, prabangiausias, keisčiausias ir gardžiausias miesto vietas. Taip pat tiks apsilankymas gilias istorines tradicijas turinčiame restorane.

REKLAMA

Vandenis. Jis visada domisi technikos ir maisto ruošimo naujovėmis. Todėl Vandenio ženklo atstovams patiks maistas su technologiniu prieskoniu. Inovacijos lėkštėje – štai kas Vandeniams bus gardžiausia. Taip pat patiks restoranai, kur maistą galima užsisakyti per iPadą, savitarnos užeigos, kur akys raibsta nuo pasirinkimų gausos. Nors, kita vertus, Vandeniui apskritai labiausiai patiks išeiti, apsilankyti naujoje vietoje, pabūti tarp žmonių. Taigi jie bus patenkinti ir ne tokiu technokratiniu pasimatymu, svarbiausia juk – iniciatyva.

Žuvys. Svarbiausia išsiruošus į pasimatymą restorane – kad aplinka ir maistas Žuvų per daug neatitrauktų nuo geros kompanijos. Apskritai pasimatyme Žuvims svarbiausia – ne tai, kas lėkštėje, o tas, kas sėdi šalia. Todėl joms idealiai tiks pakankamai rami kavinukė, kur galima įkristi į minkštutėlius fotelius ir mėgautis ilgais pokalbiais bei paskanauti ko nors gardaus. Tiesa, stipriai šio ženklo žmonėse besireiškianti Vandens stichija taip pat neturėtų būti pamiršta: restoranas gali būti ant upės, ežero, jūros kranto, jame gali būti didelis akvariumas arba bent jau platus gėrimų pasirinkimas valgiaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų