REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Esi studentas? Keliauk pigiau! Makalius apžvelgs, kiek už nakvynę patraukliausiuose kurortuose moka studentai, turintys „SEB ISIC“ kortelę. Kokiomis papildomomis nuolaidomis gali pasinaudoti taupieji keliautojai? Žiūrim, kaip taupiai prasisuksim Tenerifėje, Gran Kanarijoje, Alikantėje, Larnakoje, Faro bei Ibizoje, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėkime nuo aktualiausių nuolaidų keliautojams patrauklioje, šiltoje Ispanijos saloje – Tenerifėje. Vos įsigijęs pigius bilietus į šią salą, iškart gali žvalgytis pigios nakvynės hostelyje puslapyje hostelworld.com, kur nakvynę su pusryčiais gausi vos nuo 22 litų! O automobilį, AVIS nuomos punktuose galėsi išsinuomoti su 20 procentų nuolaida.

REKLAMA

Susiruošei į amžino pavasario salą Gran Kanariją? Ir vėl galėsite su nuolaida išsinuomoti automobilį AVIS kompanijos nuomos punktuose. O štai už ramų miegą mokėsite nuo 23 litų už naktį.

Panašiai sutaupyti tau pavyks ir Alikantėje, kur vėl ta pati automobilių nuomos kompanija pasiūlys ne ką mažesnę nuolaidą, o pernakvoti hostelyje galėsite vos už 21 litą.

Et, gera būti studentu. Malagoje jums bus pasiūlyta nakvynė už 32 litus. Neblogai, ką? Studentiškomis sąlygomis jau minėtoje kompanijoje išsinuomosite automobilį. Beje, kur tik bebūsite, nepamirškite pasiteirauti pigesnio interneto bei viešojo transporto nuolaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Saulėtajame Portugalijos Faro mieste, kur iš Vilniaus nuo 2012 metų žadama skraidinti tiesiogiai, už nakvynę su pusryčiais mokėsite nuo 23.50 litų! Taip pat linksmybių mėgėjų laukia nuolaidos kino teatruose, pigesnis internetas ir kitos malonios staigmenos.

Tiesioginio skrydžio iš Vilniaus sulauksime ir į Kipro saloje esančią Larnaką. Čia džiaugsitės už nakvynę mokėdami nuo 31 lito, o pašėlusioje Ibizoje savo galvą ant pagalvės galėsite padėti už 36 litus nakčiai. Beje, ir automobilį čia nuomositės 20 procentų pigiau. Valgysite pigiau, linksminsitės už pusę kainos ir rasite nerealiai daug naujų draugų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išvardintos tikrai ne visos ir ne pusė jūsų laukiančių nuolaidų, akcijų ir atrakcijų. Apdairiam keliautojui svarbiausia – pigūs bilietai, nakvynė bei įkandama automobilio nuoma, nes norisi parsivežti kuo daugiau įspūdžių, kurie džiugintų dar ilgus ilgus metus. Džiaugiuosi, jog pats kol kas galiu į valias mėgautis studentiško gyvenimo bonusais.

Lankantis šiltuose kraštuose, svarbiausia nepermokėti už nakvynę ir automobilį bei triukšmingus vakarėlius! Prisiminkite, jog norintys pažinti daugiau turėtų visada su savimi turėti tarptautinį studento pažymėjimą, nes įvairūs lankytini objektai, žymūs muziejai, kartais istorinių kasinėjimų vietos po atviru dangumi studentams yra prieinamos už itin patrauklią kainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų